18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Nova Smart: Επίσημο στην Ευρώπη στην τιμή των 200 ευρώ και με χαρακτηριστικό έκπληξη!

    Η Huawei έχει διαθέσει το πρόσφατο χρονικό διάστημα μια πλειάδα smartphones, με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να μπορεί να επιλέξει αυτή που καλύπτει τις δικές του ανάγκες. Η πιο πρόσφατη προσθήκη φέρει την εμπορική ονομασία Nova Smart και είναι διαθέσιμη σε Ευρωπαϊκές αγορές. Από τη στιγμή που το handset αποτελεί μέρος της σειράς Huawei Nova, έρχεται με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε μεσαίου κόστους συσκευή, παρά high-end.

    Καταγραφή

    Ειδικότερα, έρχεται με οθόνη 5 ιντσών HD και μια κάμερα 13MP στο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό του, συναντάμε τον Qualcomm Snapdragon 435 με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ έκπληξη προκαλεί η παρουσία σαρωτή αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής. Διαθέτει ακόμη μπαταρία των 3020 mAh, ενώ μπροστά έχει μια κάμερα των 5MP, ικανή να προβεί στη λήψη ποιοτικών φωτογραφιών selfies. Το μόνο μειονέκτημά του είναι το Android 6.0 Marshmallow. Η τιμή του διαμορφώνεται στα 200 ευρώ.

    safgsf

    Από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών, το Nova Smart αποτελεί απλώς μια renamed έκδοση του Honor 6C, επίσης γνωστό και ως Huawei Enjoy 6s. Οι ονομασίες των συσκευών προκαλούν συχνά σύγχυση στους χρήστες, κάτι ιδιαίτερα συνηθισμένο για τον Κινέζο κατασκευαστή.

    fgb

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles