21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Nova Smart. Μία πολύ καλή επιλογή για το επόμενό σας smartphone

    Προσιτό, ισχυρό και αξιόπιστο, το Huawei Nova Smart, μία νέα πρόταση που έρχεται και στη χώρα μας, φέρει την εγγύηση ποιότητας που προσφέρει το όνομα της Huawei. Ένα smartphone ικανό να ανταποκριθεί στη «γεμάτη» καθημερινότητα του χρήστη που έχει απαιτήσεις από τη συσκευή του, θα αποτελέσει το μοντέλο που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, εμπνέοντάς σας εμπιστοσύνη και κάνοντάς σας να αισθανθείτε σίγουροι για την αγορά σας από την πρώτη κιόλας στιγμή.

    Με μεταλλικό σώμα από κράμα μαγνησίου που έχει υποστεί αμμοβολή, θα σας προφέρει μία υπέροχη αίσθηση αφής και μία πραγματικά premium εμπειρία χρήσης. Τα ειδικά, προγραμματιζόμενα πλήκτρα του θα σας επιτρέψουν να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας ενώ το εντυπωσιακό του design ολοκληρώνει το 2.5D γυαλί με καμπύλη που σας επιτρέπει να βλέπετε τα πάντα στην HD οθόνη των 5 ιντσών με εξαιρετική ευκρίνεια, ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου.

    Nova_Smart

    Ο επεξεργαστής Snapdragon 435 πλαισιώνεται από συνεπεξεργαστή Hexagon V56 και την τεχνολογία New File System Optimization: οκτώ πυρήνες βρίσκονται στις υπηρεσίες σας  και σας προσφέρουν την απαραίτητη ισχύ για να τρέξετε εφαρμογές και παιχνίδια ταυτόχρονα, χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση. Η δε κάμερα των 13MP είναι ό,τι πρέπει για την απαθανάτιση των καθημερινών στιγμών σας, διαθέτοντας μάλιστα λειτουργίες timelapse και πανοραμικής λήψης, ενώ για τις selfies σας υπάρχει και δεύτερη, εμπρόσθια κάμερα στα 5MP.

    Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 3.020mAh και σε συνδυασμό με την έξυπνη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας της Huawei, θα σας χαρίσουν τουλάχιστον μία ημέρα ξεγνοιασιάς με μία μόνο φόρτιση! Χάρη στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων 3ης γενιάς, το ξεκλείδωμα της οθόνης γίνεται σε μόλις 0,3 δευτερόλεπτα, κρατώντας παράλληλα τα δεδομένα σας ασφαλή. Η 360ο ανάγνωση αποτυπώματος μάλιστα, κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη από ποτέ!

    Πρόκειται συνολικά για μία συσκευή που θα αγαπήσετε, αλλά δε θα σας κοστίσει πολύ, καθώς πρόκειται για ένα mid-range μοντέλο, προσιτό, ισχυρό και αξιόπιστο.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles