13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Huawei OceanStor Dorado V3 Series All Flash Storage: τα πρώτα που υποστηρίζουν πλήρως την αρχιτεκτονική NVMe

    Στη διάσκεψη κορυφής Data & Storage 2018, η Huawei ανακοίνωσε ότι το OceanStor Dorado V3 Series All Flash Storage είναι το πρώτο All Flash Storage που υποστηρίζει πλήρως την αρχιτεκτονική Non-Volatile Memory express (NVMe). Με αυτό το χαρακτηριστικό καθώς και άλλα τεχνικά πλεονεκτήματα, το OceanStor Dorado V3 μπορεί να προσφέρει χώρο αποθήκευσης (capacity), με υψηλές αποδόσεις (high performance) και εξαιρετική αξιοπιστία (high reliability), επιτυγχάνοντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων.

    Huawei storage expert delivered a speech at the summit
    Ομιλία στην Σύνοδο Κορυφής Data & Storage 2018 από τον Storage Expert της Huawei

    Η τεχνολογία NVMe παρέχει ένα νέο πρωτόκολλο για το flash storage που βοηθάει την εύκολη διασύνδεση χωρίς bottlenecks όταν το flash memory συνδέεται με ένα σύστημα μέσω διασυνδέσεων SAS ή SATA. Έτσι, η τεχνολογία NVMe επιτρέπει ταχύτερη επικοινωνία μεταξύ SSD (Solid State Drive) και του συστήματος κεντρικού υπολογιστή, γεγονός που βελτιώνει σημαντικά τη συνολική απόδοση.

    Το OceanStor Dorado V3 Series της Huawei είναι η μόνη σειρά All Flash storage  που υποστηρίζει πλήρως την αρχιτεκτονική NVMe και ως εκ τούτου μπορεί να υποστηρίξει και NVMe και SAS SSDs σε ένα σύστημα. Αυτό το χαρακτηριστικό εξασφαλίζει την ποιότητα των υπηρεσιών για εφαρμογές υψηλής προτεραιότητας (high priority) και μεγιστοποιεί τo Return On Investment (ROI) της επιχείρησης. Με SAN και NAS να υποστηρίζονται σε ένα σύστημα και επιπλέον λειτουργίες, το OceanStor Dorado V3 Series παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για βάσεις δεδομένων και εφαρμογές file-sharing. Επιπλέον, το σύστημα ελαχιστοποιεί τον αριθμό των SSD που χρειάζονται, προσφέροντας αναλογίες μείωσης δεδομένων ύψους μέχρι και 5:1, διατηρώντας παράλληλα εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις.

    Εκτός από την αρχιτεκτονική NVMe, το OceanStor Dorado V3 Series της Huawei χρησιμοποιεί τρία ειδικά σχεδιασμένα «έξυπνα» chips: το «multi-protocol interface» chip για επιτάχυνση επικοινωνίας και χαμηλό latency, το «SSD controller» chip και το Baseboard Management Controller (BMC) chip. Χάρη στο έξυπνο αλγόριθμο FlashLink της Huawei, τα chip αυτά επιτυγχάνουν end-to-end data επιτάχυνση και επιτυγχάνουν πρωτοπόρο χρόνο 0.5-millisecond σταθερού latency σε όλες τις επιχειρησιακές εφαρμογές. Αυτή η υψηλή απόδοση μπορεί να βελτιώσει εξαιρετικά την αποτελεσματικότητα της επεξεργασίας των υπηρεσιών στον Χρηματοπιστωτικό τομέα, στις Τηλεπικοινωνίες, στον Κατασκευαστικό τομέα, τον Ιατρικό κλάδο καθώς επίσης και σε πολλούς άλλους τομείς. Το σύστημα «HyperMetro» που είναι βασισμένο σε (Active-Active) GatewayFree λύση, παρέχει 99,9999% διαθεσιμότητα και πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις αξιοπιστίας που χρειάζονται οι επιχειρήσεις. Ακόμη και σε Active-Active mode, αυτή η λύση εξασφαλίζει σταθερό latency ενός (1) millisecond, και σταθερή λειτουργία των κρίσιμων εφαρμογών 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

    Με βάση τα 13 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης (R&D), το OceanStor Dorado V3 Series All Flash Storage της Huawei είναι έτοιμο να υπηρετήσει σημαντικές και κρίσιμες υπηρεσίες, ως η απόλυτη πλατφόρμα δεδομένων. Εδώ και πολλά χρόνια, όλα τα Flash Storage της Huawei έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη πελατών παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της CSS Insurance -δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας ασφαλιστικής στον κλάδο της υγείας της Ελβετίας-, της Hi3G -μεγαλύτερου φορέα τηλεπικοινωνιών της Σουηδίας-, της BYD -μεγαλύτερου κατασκευαστή νέων ενεργειακών οχημάτων της Κίνας-, του Peking Union Medical College Hospital -top-level γενικό νοσοκομείο της Κίνας- και της Zhongtai Securities -κορυφαίας εταιρείας εμπορίου χρεογράφων της Κίνας-.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles