21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Huawei P10 lite: Υπεροχή χαρακτηριστικών σε προσιτή τιμή

    Πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να δώσετε για ένα νέο smartphone; Η αλήθεια είναι πως σας γοητεύουν οι ναυαρχίδες, όμως το budget σας δεν επαρκεί για να αποκτήσετε ένα από τα μοντέλα της αγοράς που εντάσσονται στην υψηλή κατηγορία τιμής. Λύση υπάρχει και ονομάζεται …Huawei P10 lite. Πρόκειται για τη νεότερη πρόταση της κινεζικής εταιρείας στο χώρο των value for money προτάσεων, που ωστόσο δε σας βάζει να κάνετε συμβιβασμούς, όσον αφορά την τεχνολογική της υπεροχή.

     8_huawei_p10_lite

    Η σειρά «lite» της Huawei είναι από εκείνες που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών στην κατηγορία τους, καθώς τα προηγούμενα μοντέλα P8 lite & P9 lite σημείωσαν εντυπωσιακές πωλήσεις και κέρδισαν την «καρδιά» των καταναλωτών. Τώρα, το νεότερο Huawei P10 lite είναι πιο προηγμένο τεχνολογικά από ποτέ και «κοιτάει» ακόμη ψηλότερα, προσφέροντας ένα σύνολο εντυπωσιακής σχεδίασης και υπεροχής, όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, που το καθιστά ιδανική πρόταση για τα χρήματα που θα ξοδέψετε για την αγορά του.

    Όσον αφορά τη σχεδίασή του, το Huawei P10 lite συνδυάζει μεταλλικό πλαίσιο με διπλής όψεως κυρτό γυαλί 2.5D, που προσφέρει ένα ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα. Διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης Full HD, εντυπωσιακή για την κατηγορία του, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 658 -τον οποίο φοράει αποκλειστικά- με τέσσερις πυρήνες στα 2.1GHz και τέσσερις στα 1.7GHz, 3GB RAM, 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω κάρτας microSD και μπαταρία χωρητικότητας 3.000mAh με εξελιγμένη λειτουργία Smart PowerSaving (5.0) που θα θέσει στο περιθώριο τις εφαρμογές που δε χρειάζεσαι και θα μειώσει αισθητά την κατανάλωση ενέργειας.

    IMG_9039

    Χαρακτηριστικά όπως τα παραπάνω οδηγούν το Huawei P10 lite στο ρόλο του «οδηγού» στην κατηγορία του. Αν συγκρίνουμε την πρόταση της Huawei με κάποιους από τους ανταγωνιστές της, όπως π.χ. τη σειρά Α (2017) της Samsung, αναδεικνύεται η υπεροχή της σε χαρακτηριστικά όπως η οθόνη, η μπαταρία, η μεγάλη μνήμη και η dual SIM, σε σύγκριση με το Galaxy A3, αλλά και η μπαταρία ή ο επεξεργαστής, σε σύγκριση με το Galaxy A5.

    Untitled

    Στο Huawei P10 lite, συναντάμε ακόμη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και δύο κάμερες: κεντρική 12MP με μεγάλο αισθητήρα ο οποίος συγκεντρώνει 20% περισσότερο φως για καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και λειτουργίες PDAF και CAF auto-focus, αλλά και εμπρόσθια κάμερα 8MP που διαθέτει και τεχνολογία αναγνώρισης χαρακτηριστικών προσώπου. Η συσκευή ενσωματώνει φυσικά το νεότερο EMUI 5.1 της Huawei που βασίζεται στο Android 7.0 Nougat.

    Το Huawei P10 lite είναι συνολικά μία συσκευή που, με ένα μεσαίο budget που «βγαίνει» εύκολα από την τσέπη του καθενός, προσφέρει χαρακτηριστικά και εμφάνιση που κάνουν τη διαφορά. Μία πρόταση που μπορεί να σταθεί και απέναντι σε ακριβότερα μοντέλα και μας αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι η Huawei είναι μία εταιρεία που πλέον στοχεύει μόνο στην κορυφή της αγοράς…

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles