12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei P20: Δείτε ζωντανά το live stream του event παρουσίασης στο Παρίσι!

    Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Huawei P20, τη νέα ναυαρχίδα της κινεζικής εταιρείας, η οποία αναμένεται να φέρει την επανάσταση στον κόσμο της mobile τεχνολογίας. Με εξελιγμένα A.I. features που αναμένεται να δώσουν μία άλλη διάσταση στον κόσμο των high-end smartphones και μία επαναστατική triple camera που αποτελεί το επόμενο εξελικτικό βήμα στον κόσμο του mobile photography, το P20 θα είναι για πολύ καιρό αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους φίλους της κινητής τηλεφωνίας.

    Huawei P20, P20 Pro and P20 Lite

    To Digitallife.gr θα βρίσκεται σε ένα ακόμη μεγάλο event, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις, με hands-on videos και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις νέες συσκευές που θα παρουσιαστούν. Εάν θέλετε βέβαια μπορείτε να παρακολουθήσετε live την μετάδοση της παρουσίασης στο Παρίσι (στις 16:00 Ελλάδος) από το YouTube και το Facebook, ακολουθώντας τα παρακάτω links…

    YouTube streaming:

    Facebook streaming:

    Και επειδή ήδη γνωρίζουμε ότι ένα από τα σημεία που θα επικεντρώνεται το Huawei P20, θα αφορά στην τεράστια δυναμική της τεχνητής νοημοσύνης, μία καινοτομία που αποτελεί ένα από τα δυνατά selling points των τελευταίων ναυαρχίδων της Huawei, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον video γκάλοπ που αφορά στην τεχνητή νοημοσύνη και στο κατά πόσο οι Έλληνες γνωρίζουν γι αυτή!

    https://youtu.be/zz6P6Zb7DSA

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles