18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Huawei P20 Pro: Θα κάνει τους φίλους σας να πιστέψουν ότι είστε επαγγελματίας φωτογράφος

    Το πρώτο smartphone στον κόσμο με triple-camera, το Huawei P20 Pro, είναι μία πρόταση που δημιουργεί νέα δεδομένα στις mobile φωτογραφίσεις και θα κάνει τους φίλους σας να πιστέψουν ότι είστε επαγγελματίας φωτογράφος!

    p20-13

    Η πρόταση που συζητούν όλοι οι fans των smartphones τον τελευταίο μήνα, η εντυπωσιακή συσκευή με τον κορυφαίο επεξεργαστή Kirin 970 με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, Full View οθόνη 6,1 ιντσών και τις εντυπωσιακές αποχρώσεις στις οποίες το χρώμα αλλάζει βαθμιαία, είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

    H triple-camera με τις άπειρες δυνατότητες

    Το πιο “δυνατό” χαρακτηριστικό της συσκευής είναι, βέβαια, αναμφίβολα, η triple-camera που διαθέτει αισθητήρες 40MP (με φακό RGB), 20MP (monochrome) και 8MP (τηλεφακός) καθώς και αισθητήρα θερμοκρασίας για την καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων.

    EN Social Post DxO109 Game Changer

    Το HUAWEI P20 Pro αιχμαλωτίζει περισσότερο φως, μεγαλύτερη ακρίβεια στις λεπτομέρειες και συνολικά καλύτερη ποιότητα εικόνας που παραπέμπει σε DSLR ενώ επιτυγχάνει το μεγαλύτερο σκορ που έχει καταγραφεί ποτέ στο DxOMark. Διαθέτει ευρύ διάφραγμα f/1,8, f/1,6 και f/2,4, οπτικό zoom 3x, υβριδικό zoom 5x και ISO έως 102.400.

    2.1_P20_hybrid zoom

    Ο “έξυπνος” επεξεργαστής Kirin 970 έρχεται με την αποκλειστική μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων (NPU) που κάνουν τη λήψη και οργάνωση φωτογραφιών πραγματικά παιχνίδι.

    Τι προσφέρει όμως η τεχνητή νοημοσύνη;

    1.1_P20_modes recommendation

    Μεταξύ άλλων, μπορεί να αναγνωρίζει τοπία και αντικείμενα σε πραγματικό χρόνο, ώστε το smartphone να επιλέξει τις ιδανικές ρυθμίσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιπλέον, όταν αντιληφθεί ότι ο χρήστης ετοιμάζεται να τραβήξει μία ομαδική λήψη ή μία φωτογραφία με τον ορίζοντα στο βάθος, δημιουργεί ένα πλέγμα προς διευκόλυνσή του. Μπορεί όμως και να προσαρμόσει αυτόματα το εφέ φωτισμού, ανάλογα το θέμα ή το αντικείμενο.

    5.1_P20_master AI

    Η κάμερα του P20 Pro διαθέτει ακόμη προηγμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης 4-σε-1 (PDAF, laser, εστίαση διπλών φακών και εστίαση σύγκρισης). Χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, ο νέος, βελτιωμένος αισθητήρας laser αναγνωρίζει καθετί που κινείται σε εμβέλεια 3 μέτρων και εστιάζει σε αυτό με εκπληκτική απόδοση και λεπτομέρεια χρωμάτων.

    Το P20 Pro έρχεται με selfie camera 24 MP η οποία μπορεί να διορθώσει τις ατέλειές σας μέσω τεχνητής νοημοσύνης και προσφέρει τρισδιάστατο φωτισμό του πορτρέτου. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχες selfies με δέρμα σε φυσικούς τόνους, ευκρινείς λεπτομέρειες προσώπου, ρεαλιστική διόρθωση ατελειών σε τρισδιάστατο περιβάλλον και συνολικά εικόνες με επαγγελματικό εφέ bokeh για καθαρά θέματα και θολό παρασκήνιο.

    4.1_P20_low light

    Επιπλέον, με τη βοήθεια του HUAWEI AIS οι νυχτερινές λήψεις σας είναι πιο σταθερές από ποτέ, χωρίς καν να χρειάζεστε τρίποδο. Πρόκειται για μία λειτουργία που απογειώνει και τα videos σας, καθώς η σειρά HUAWEI P20 υποστηρίζει σταθεροποίηση έξι αξόνων και slow motion 960 fps για καθαρά και λεπτομερή κλιπ.

    Αποχρώσεις που δεν έχετε ξαναδεί

    To Huawei P20 Pro είναι διαθέσιμο σε Black και Midnight Blue αποχρώσεις, καθώς και σε μία άκρως πρωτότυπη Twilight απόχρωση, το βαθμιαίο χρώμα της οποίας επιτυγχάνεται με τη χρήση μίας οπτικής επικάλυψης πολλαπλών στρώσεων με αποτέλεσμα το χρώμα να μεταβάλλεται από μπλε σε μοβ.

    p20-14

    Το νέο user interface EMUI 8.1 προσφέρει premium απόδοση και εξαιρετικά ομαλή λειτουργία χρήσης, ενώ έρχεται με υποστήριξη του HUAWEI Share 2.0 για την κοινή χρήση αρχείων μεταξύ συσκευών Huawei, PC και Mac. Επιπλέον το P20 Pro διαθέτει έξυπνη οθόνη που επιτρέπει το διαχωρισμό και την παράλληλη χρήση δύο υποστηριζόμενων εφαρμογών πλάι-πλάι, ενώ μπορείτε να το συνδέσετε αυτόματα και με μεγαλύτερη οθόνη.

    2.1_P20_EMUI 8.1

    To HUAWEI P20 Pro ενσωματώνει ακόμη οθόνη FullView με διάσταση 6,1 ίντσες με εξαιρετική εμπειρία πλοήγησης και θέασης και μεγάλης διάρκειας μπαταρία 4.000mAh με διαχείριση ενέργειας μέσω τεχνητής νοημοσύνης.

    Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας με κόστος 879 ευρώ σε Twilight, Black και Midnight Blue αποχρώσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles