17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Huawei P20 Pro: To smartphone που θα σας κάνει να ξεχάσετε για πάντα τις φωτογραφικές μηχανές

    Ποιος σας είπε ότι δεν μπορείτε να αφήσετε τη φωτογραφική σας μηχανή στο σπίτι και να κυκλοφορείτε παντού μόνο με το smartphone σας; Ποιος σας είπε ότι δεν μπορείτε να έχετε με ένα κλικ και χωρίς χρόνια εξάσκησης, το αποτέλεσμα μίας επαγγελματικής λήψης από το smartphone σας; Η Huawei έχει πλέον τις συσκευές που μπορούν να σας κάνουν επαγγελματίες φωτογράφους από την πρώτη στιγμή που θα τις πιάσετε στα χέρια σας. Είναι τα Huawei P20 και P20 Pro, προτάσεις που φέρνουν την επανάσταση στη φωτογραφία, από το πρώτο “κλικ”.

    Από την πρώτη στιγμή που η Huawei διέθεσε τη σειρά “P” στην αγορά αυτή προκάλεσε μία μικρή “επανάσταση” στις mobile συσκευές. Και από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη Leica, μία πραγματική επανάσταση στη mobile φωτογραφία. Το κορυφαίο μοντέλο αυτής της συνεργασίας, το Huawei P20 Pro, έρχεται με τρεις φακούς (και φυσικά τρεις αισθητήρες), οι οποίοι φροντίζουν για φωτογραφίες που δεν έχετε ξαναδεί σε smartphone. Και κάπως έτσι, μπορείτε να έχετε τον επαγγελματία φωτογράφο στην τσέπη σας.

    2.2_P20_no ramps photos (Medium)

    Χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες που ενσωματώνει, από τις Huawei και Leica, το Huawei P20 Pro ανταποκρίνεται τέλεια ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό ή τη νύχτα, οι φωτογραφίες σας είναι καλύτερες από ποτέ, και τόσο ζωντανές, ώστε να σας γυρίζουν σε κάθε στιγμή που ζήσατε και απαθανατίσατε με το smartphone σας.

    Από τις ξεχωριστές δυνατότητες και το λεγόμενο bokeh effect, το οποίο θολώνει το παρασκήνιο και κάνει τις λήψεις σας επαγγελματικές, σαν να έχουν τραβηχθεί από μία ακριβή SLR μηχανή.

    Και βέβαια το εντυπωσιακό υβριδικό zoom 5x που δεν έχουμε ξαναδεί σε συσκευή της αγοράς και προσφέρει εκπληκτικές λήψεις ακόμη και από απόσταση, με εξαιρετική λεπτομέρεια.

    3.1_P20_on the run (Medium)

    Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, το smartphone σας φροντίζει κάθε στιγμή ώστε να αναγνωρίσει κάθε σκηνή και να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχοντας έως και 20 θεματικά προγράμματα, έτοιμους συνδυασμούς ρυθμίσεων, μπορείτε να τραβήξετε νυχτερινές φωτό ή μέσα στο χιόνι, φωτογραφίες φαγητού, λουλουδιών, ζώων, ανθρώπων να χορεύουν, τοπίων ή ηλιοβασιλεμάτων. Τα πάντα θα τα κάνει για εσάς η τεχνητή νοημοσύνη.

    1.1_P20_modes recommendation (Medium)

    Μπορεί να κάνει ωστόσο ακόμη περισσότερα… Μπορεί να επιλέξει το καλύτερο κάδρο για τη λήψη σας ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες όπως μία βουτιά στη θάλασσα. Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να προβλέψει το σημείο στο οποίο θα βρεθεί το θέμα σας, φροντίζοντας να εστιάσει εκεί ακριβώς. Οι αλγόριθμοι της τεχνητής νοημοσύνης θα σας βοηθήσουν και κατά τη λήψη video, προσφέροντάς σας εξαιρετικά αποτελεσματική σταθεροποίηση εικόνας, ακόμη και εν κινήσει.

    To Huawei P20 Pro διαθέτει επιπλέον τη λειτουργία Super Slow Motion που σας επιτρέπει, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, να τραβήξετε σε video στιγμές όπως τις σταγόνες της βροχής να πέφτουν στο έδαφος, έναν σκύλο που πιάνει στον αέρα ένα φρίσμπι ή ένα μπαλόνι τη στιγμή που σκάει.

    4.1_P20_image stabilisation (Medium)

    Μία πρόταση που γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες, το Huawei P20 Pro θα σας βοηθήσει να συλλαμβάνετε υπέροχες εικόνες και video χωρίς εσείς να κάνετε πρακτικά τίποτα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles