20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Huawei P20 Pro: Βραβεύτηκε ως Best smartphone στα Mobile Connected Awards

    Τη διάκριση Best Smartphone of the Year στα Mobile & Connected Awards κέρδισε η Huawei για το Huawei P20 Pro, στο πλαίσιο του 8ου Συνεδρίου Mobile & Connected World που διεξήχθη στις 30 Μαϊου σην Αθήνα.

    huawei-p20-pro-kalytero-smartphone

    Τα βραβεία διοργανώθηκαν με την αρωγή του myphone.gr, του μεγαλύτερου ελληνικού forum για κινητές συσκευές στην Ελλάδα. Το αποτέλεσμα προήλθε τόσο από την ψηφοφορία των εγγεγραμμένων χρηστών του myphone.gr, της ομάδας σύνταξης του forum και της κριτικής επιτροπής.

    Η κα. Μαρία Τσατσάκη, Marketing Specialist του Huawei Consumer Business Group η οποία παρέλαβε το βραβείο από τον κ.Κωσταντίνο Χανιώτη, Πρόεδρο του ΣΕΚΕΕ, δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε που αναδείξατε με την ψήφο εμπιστοσύνης σας το Huawei P20 Pro ως το καλύτερο smartphone. Για εμάς αυτό αποτελεί πολύ μεγάλη διάκριση και μας κάνει να δεσμευόμαστε ακόμα περισσότερο στο να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο επιτρέπει η τεχνολογία, στην ελληνική αγορά».

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles