24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    HUAWEI P30 και P30 Pro: Η συναρπαστική λειτουργία Dual-View για την κάμερά τους τώρα διαθέσιμη!

    Με το πρόσφατο λανσάρισμα του EMUI 9.1 και τη διανομή της έκδοσης B153 να ολοκληρώνεται σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η Huawei δίνει δυνατότητα πρόσβασης σε όσους διαθέτουν HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro, σε μια νέα, πρωτοποριακή και συναρπαστική λειτουργία της κάμερας: Το DualView.

    Με το Dual-View μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονα διπλή λήψη βίντεο, χρησιμοποιώντας δύο κάμερες, την κύρια και αυτή με τον zoom φακό. Η οθόνη χωρίζεται στη μέση και σας δείχνει δύο διαφορετικές όψεις της ίδιας σκηνής. Πρωτοπορώντας σε αυτή την τεχνολογία η Huawei προσφέρει νέες εμπειρίες και επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν και να εξελίξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες στην βιντεοσκόπηση.

    Huawei P30 kai P30 Pro Dual-View

    Η λειτουργία Dual-view η οποία θα είναι διαθέσιμη στα HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro θα  μπορεί να παράγει εξαιρετικά videos από μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες δυνατότητες όπως ο επεξεργαστής video με AI. Με την εισαγωγή της ταυτόχρονης διπλής λήψης βίντεο, τα HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro, παρουσιάζουν πρώτα σε ολόκληρη την βιομηχανία smartphones το καινοτόμο αυτό χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να αποτυπώσετε ολόκληρη τη δράση με έναν εντελώς νέο και διαφορετικό τρόπο.

    Η Huawei φέρνει την επαγγελματική φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση  στα χέρια σας μέσα από τις πολυβραβευμένες κάμερες της σειράς HUAWEI P30.

    Τι μπορεί να προσφέρει η λειτουργία DualView των HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Pro;

    • Ευρυγώνια λήψη τοποθετώντας περισσότερη εικόνα στο κάδρο
    • Ταυτόχρονο zoom μέσα από την μοιρασμένη οθόνη σε ότι θέλετε να αναδείξετε
    • Ταυτόχρονη λήψη βίντεο από δύο διαφορετικές οπτικές. Πανοραμική και κοντινή
    • Δυνατότητα προσαρμογής του επιπέδου μεγέθυνσης
    • Αποτύπωση καλλιτεχνικών και δημιουργικών σκηνών για μια ολοζώντανη συλλογή των μοναδικών στιγμών σας

    Η Huawei με ηγετική  θέση στην φωτογράφιση μέσω smartphone συνεχίζει να προσφέρει πρωτοποριακές δυνατότητες στην αγορά με τα νέα HUAWEI P30 και HUAWEI P30 Proεξελίσσοντας συνεχώς  τις λειτουργίες της προηγμένης κάμεράς τους, διευρύνοντάς έτσι το κοινό της.

    Πέρα από την ενεργοποίηση του Dual-View μέσα από την ενημέρωση του EMUI 9.1, το HUAWEI P30 Pro διαθέτει τον φακό SuperZoom με 5x οπτικό zoom, 10x υβριδικό zoom και 50x ψηφιακό. Ο αισθητήρας SuperSpectrum επιτρέπει πρόσληψη 40% περισσότερου φωτός, ιδανικό μέχρι και για νυχτερινή αστρο-φωτογράφιση με ISO 409.600!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles