18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσαν specs και φωτογραφίες του Huawei P8

    Το Huawei P8 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2015, αντικαθιστώντας το Ascend P7 και οι διαρροές ήδη έχουν αρχίσει!

    huawei p8

    Σύμφωνα με αυτές η συσκευή θα θυμίζει σε αρκετά σημεία την προκάτοχό της, θα έχει πολύ λεπτά bezels και πιθανώς θα περιέχει μεταλλικά τμήματα. Επίσης θα έχει οθόνη 5,2″ fullHD 1080p, το γνωστό Kirin 930 64-bit chipset της Huawei και 3GB RAM, specs που το κατατάσσουν σε πολύ υψηλή θέση στην high-end κατηγορία. Κάμερα με αισθητήρα 13 MPixel και OIS αλλά και Android 5.0 Lollipop από το εργοστάσιο με μόνο “μελανό σημείο”, ίσως, την κάπως μικρή μπαταρία των 2.600mAh.

    Να θυμίσουμε με το P8 η Huawei εγκαταλείπει τον τίτλο “Ascend”, εστιάζοντας περισσότερο σε μια εύληπτη και χαρακτηριστική ονομασία που οι χρήστες θα αναγνωρίζουν ευκολότερα.

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles