22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Huawei P8. Αύριο η ανακοίνωση, σήμερα οι διαρροές και τα teasers!

    Τo Huawei P8 ανακοινώνεται αύριο σε εκδήλωση στο Λονδίνο και το digitallife.gr θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταδώσει “από πρώτο χέρι” όλες τις πληροφορίες για τη νέα ναυαρχίδα της κινεζικής εταιρείας.

    huawei-event

    Προς το παρόν, η Huawei έχει έτοιμο τόσο το ειδικό microsite της συσκευής που εμφανίζει teaser για τη νέα ανακοίνωση, μας έχει ενημερώσει ότι θα υπάρχουν φωτογραφικές αναφορές και στον twitter λογαριασμό της κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ενώ, μέσω Youtube, θα υπάρχει live μετάδοση του event που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε και εσείς στο ακόλουθο link.

    Η συσκευή, ωστόσο, διέρρευσε ήδη και σε ένα promo poster που αποκαλύπτει την εμφάνισή της και τη διάθεσή της σε τέσσερα χρώματα, μαύρο, άσπρο, ασημί και χρυσό.

    huawei p8 leaked

    Από τα specs που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα, γνωρίζουμε ότι το νέο Huawei P8 θα έρθει με slim εμφάνιση πάχους 6,6 χιλιοστών, οθόνη 5,2 ιντσών Full HD, Kirin 935 chipset, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου.

    Περισσότερα αύριο με την επίσημη ανακοίνωση της συσκευής, αλλά και τις πληροφορίες του digitallife.gr από αγγλικό έδαφος.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles