14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Huawei P9 Lite 2017. Μία πρόταση μεσαίου κόστους που δεν κάνει συμβιβασμούς!

    Ποιος σας είπε ότι, αγοράζοντας ένα smartphone που εντάσσεται στη μεσαία κατηγορία τιμής, πρέπει να κάνετε υπερβολικούς συμβιβασμούς όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του; Όχι πλέον, με συσκευές όπως το Huawei P9 Lite 2017, το οποίο μπορεί να ικανοποιήσει κάθε χρήστη, όχι μόνο το πρώτο διάστημα μετά την αγορά, αλλά και αντέχοντας πολλούς μήνες εντατικής χρήσης. Μία συσκευή για κάθε βαλάντιο, αλλά με δυνατότητες που δεν περιορίζονται…

    450_1000

    Το Huawei P9 Lite 2017 είναι μία συσκευή που ξεχωρίζει χάρη σε features υψηλών προδιαγραφών, που δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης του value for money χαρακτήρα του.

    Διαθέτει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 655 με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 2.1GHz και άλλους τέσσερις στα 1.7GHz, αλλά και επαρκή ποσότητα RAM -μια ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος που συχνά αποτελεί τον αδύναμο κρίκο στη συνολική απόδοση μίας συσκευής- που φτάνει τα 3GB.

    Στα ίδια standards και το σύστημα γραφικών Mali-Τ830MP2 που μπορεί να προσφέρει ομαλή απεικόνιση εικόνων, αλλά και να ανταπεξέλθει και στα πιο απαιτητικά games. Η χωρητικότητα της συσκευής φτάνει τα 16GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD έως και τα 256GB για τις ακόμη πιο αυξημένες ανάγκες σας.

    st_sl_back_W

    Σε άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης Full HD με προστασία από 2.5D γυαλί και ακόμη την κεντρική κάμερα 12MP με αυτόματη εστίαση και LED flash, καθώς και δεύτερη εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 8MP. Το Huawei P9 Lite 2017 διαθέτει ακόμη αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, υποστήριξη dual SIM και μπαταρία χωρητικότητας 3.000mAh, ενώ, όσον αφορά το «αποτύπωμά» του, οι διαστάσεις του είναι 147,2×72,9×7,6 χιλιοστά και το βάρος του 147 γραμμάρια.

    Η Huawei έχει ενσωματώσει στη συσκευή την τεχνολογία machine learning των ναυαρχίδων της, ώστε να μπορεί να μαθαίνει από τις συνήθειες των χρηστών αλλά και να διαχειρίζεται τους διαθέσιμους πόρους για την εκτέλεση λειτουργιών που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Πρόκειται για τεχνολογία που αποτελεί μέρος του νεότερου user interface της Huawei EMUI 5.1 το οποίο είναι βασισμένο στο Android 7.0 Nougat. Το νέο interface είναι ελαφρύτερο, πιο διάφανο και μινιμαλιστικό, ενώ προσφέρει πιο γρήγορη πρόσβαση στις συντομεύσεις. Ο χρήστης μπορεί να αλληλεπιδράσει περισσότερο με τις ειδοποιήσεις, οι οποίες ταυτόχρονα του παρέχουν πιο πολλές πληροφορίες. Το EMUI 5.1 είναι τόσο απλό, που το 90% των ενεργειών στη συσκευή μπορούν να εκτελεστούν με τρία μόνο βήματα!

    SS-st_front_B_cmyk_1

    Το Huawei P9 Lite 2017 είναι συνολικά ένα smartphone που σας προσφέρει ό,τι χρειάζεστε κάτω από το «ψυχολογικό όριο» των 300 ευρώ. Μία κομψή επιλογή για κάθε έναν από εσάς που θέλει να έχει πολλά δίνοντας απλά όσα επιτρέπει το budget του.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles