20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei P9 lite & Color Band A1: Οι συσκευές που φροντίζουν για την φόρμα σου, τώρα σε απίστευτη προσφορά!

    Η Huawei έρχεται με δυναμικό πακέτο προσφοράς: Μαζί με την αγορά του υπερσύγχρονου νέου της κινητού Huawei P9 lite, σας δωρίζει το Huawei Color Band A1 για να μένετε πάντα σε φόρμα!

    p9-lite-shots

    Η Huawei επιστρέφει δυναμικά και με την έναρξη της νέας σεζόν κάνει την πρώτη μεγάλη προσφορά που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Από τις 7 Σεπτεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά του Huawei P9 lite , δώρο το νέο Smartband Color Βand A1 της Huawei. Η προσφορά ισχύει σε επώνυμα καταστήματα λιανικής.

    Το smartphone P9 lite της Huawei είναι μια συσκευή που συνδυάζει απαράμιλλο στυλ και αξεπέραστο hardware. Διαθέτει μια μοναδική οθόνη 5.2 ιντσών Full HD και ασύγκριτης ποιότητας ήχο από τα ενσωματωμένα ηχεία ήχου HiSilicon Hi6402 audio DSP. Επιπρόσθετα, μπορείτε να τραβήξετε εντυπωσιακές φωτογραφίες με την οπίσθια κάμερα των 13 MP SONY IMX214 image sensor αλλά και να απολαύσετε τις selfie λήψεις με την εμπρόσθια κάμερα 8 MP.

    Το Huawei Color Band A1 είναι η καινοτόμα wearable συσκευή της Huawei που αποτελεί τον απαραίτητο σύμμαχο σε κάθε σας προπόνηση και προσπάθεια να διατηρείστε σε φόρμα! Χάρη στις μοναδικές του ιδιότητες, αναγνωρίζει τα διαφορετικά είδη άθλησης και παρέχει λειτουργία αναγνώρισης δεδομένων ύπνου για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, διακριτική αφύπνιση με δόνηση και λειτουργία παρακολούθησης ακτινών UV για ηλιακή προστασία.

    Το Huawei P9 lite σε συνδυασμό με το Huawei Color Band A1 συνιστούν την ιδανική λύση για ένα lifestyle γεμάτο ευεξία, δράση και διασκέδαση και όλα αυτά με ένα άψογο design.

    Η νέα προσφορά της Huawei, μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε δικές μας αυτές τις εκπληκτικές συσκευές σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και περάστε από το πλησιέστερο κατάστημα προϊόντων κινητής τηλεφωνίας για να προμηθευτείτε το πιο έξυπνο gadget της αγοράς παρέα με το πιο δημοφιλές smartphone Huawei P9 lite.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles