21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Roadshow: οι καινοτομίες 5G της Huawei στο campus του Πανεπιστημίου Κύπρου

    Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Huawei Roadshow, θα φιλοξενηθεί (από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2022) στο campus του Πανεπιστημίου Κύπρου. Κεντρικό θέμα του φετινού Roadshow θα είναι: «5G Mobile Private Networks».

    Στο χώρο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν πραγματικά παραδείγματα από εφαρμογές 5G Mobile Private Networks σε διαφορετικούς κλάδους. Τα use cases μικρής κλίμακας που επιδεικνύονται ως μέρος του Huawei 5G Roadshow 2022 προέρχονται από τις βιομηχανίες παραγωγής, χημικών, ναυτιλιακών και τσιμεντοποιίας. Στους παραπάνω τομείς, τα κινητά ιδιωτικά δίκτυα 5G χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση ποιοτικού ελέγχου με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, τον απομακρυσμένο έλεγχο μηχανημάτων, την αυτοματοποίηση των logistics.

    Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι μία ακόμα τεχνολογία που υιοθετείται με γρήγορους ρυθμούς. Συνδυάζοντας το Augmented Reality με ένα κινητό ιδιωτικό δίκτυο 5G, δίνεται η δυνατότητα για απρόσκοπτη συνεργασία από οπουδήποτε, εκμηδενίζοντας με αυτό τον τρόπο τις αποστάσεις εντός ενός οργανισμού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles