37.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
More

  Huawei: Σάρωσε τα βραβεία στην IFA 2019

  Huawei - Best of IFA 2019 Awards

  Περισσότερα από 20 βραβεία και διακρίσεις απέσπασε η Huawei στη διοργάνωση της IFA 2019 στο Βερολίνο της Γερμανίας, από τα τεχνολογικά ΜΜΕ παγκοσμίως. Ανάμεσα στα Μέσα Ενημέρωσης που κατέταξαν τα προϊόντα της Huawei μεταξύ των καλύτερων που ανακοινώθηκαν στην IFA 2019, συγκαταλέγονται το Popular Mechanics, το Android Central και το Stuff . Στο πλαίσιο της IFA 2019, η Huawei αποκάλυψε τον επεξεργαστή Kirin 990, τα ακουστικά ενεργής ακύρωσης θορύβου HUAWEI FreeBuds 3, το νέο HUAWEI P30 Pro και το router υψηλής ταχύτητας WiFi Q2 Pro. Αναλυτικότερα, η Huawei απέσπασε στην IFA 2019 τις πιο κάτω διακρίσεις:

  • Η EISA (European Imaging and Sound Association) έδωσε στο HUAWEI P30 Pro το βραβείο του “Best smartphone” ως μέρος των Best Product 2019-2020 Awards, αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες φωτογράφησης που παρέχει σε χαμηλό φωτισμό, τον ultra wide φακό, τη λειτουργία πορτραίτου και τον 5x τηλεφακό.
  • Το Android Authority απένειμε στα HUAWEI FreeBuds 3 το βραβείο “Best of IFA”  για τα true-wireless ακουστικά που υποστηρίζουν Bluetooth 5,1, τον Kirin A1 και την εξαιρετικά χαμηλή αδράνεια (ultra-low latency) .
  • Το Android Central  απένειμε στον Kirin 990 το βραβείο “Best of IFA 2019”.  H υποστήριξη ταχυτήτων λήψης στα 2.3 Gbps, η 16πύρηνη GPU και οι μαζικές αναβαθμίσεις στην επεξεργαστική ισχύ για εφαρμογές 5G και AI, κατέστησαν το πρόσφατο chipset ως το πιο αγαπητό της διοργάνωσης.
  • Το Android Headlines χάρισε το βραβείο “Best Of IFA 2019” στα HUAWEI FreeBuds 3. Οι συντάκτες εκθείασαν το νέο αξεσουάρ, χαρακτηρίζοντας το ως το πρώτο ζευγάρι true wireless ακουστικών που ικανοποιεί τις ανάγκες των φίλων της υψηλής ηχητικής ποιότητας. Η λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation), η ασύρματη φόρτιση και ο ήχος υψηλής ποιότητας ήταν μερικοί από τους λόγους που οδήγησαν στη βράβευση.
  • Το Android Headlines  ξεχώρισε τον Kirin 990 στα βραβεία “Best of IFA 2019” για την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας , αλλά και για το γεγονός ότι είναι κατάλληλα προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις του 5G.
  • Το The Big Tech Question έδωσε στον Kirin 990 το βραβείο “Best of IFA 2019”. Η διάκριση αφορούσε τον Kirin 990, ο οποίος ενσωματώνει το ενεργειακά αποδοτικό chipset του και εισάγει τους χρήστες σε μια νέα γενιά δυνατοτήτων.
  • Το Gadget Match απένειμε στον Kirin 990 το βραβείο “Best of IFA 2019”. Το πρώτο ολοκληρωμένο δίκτυο 5G SoC της βιομηχανίας σχολιάστηκε θετικά για τις υψηλές ταχύτητες download και upload, καθώς και για την ενεργειακά αποδοτική, μεγάλη, μεσαία και μικρή υποδομή του πυρήνα του.
  • Το Gadget Match απένειμε στη Huawei το βραβείο “Best of IFA 2019” για τα FreeBuds 3. Τα ασύρματα ακουστικά κέρδισαν το βραβείο τόσο για τη λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation) όσο και για την καινοτόμα θήκη που παρέχει 20 επιπλέον ώρες φόρτισης.
  • Το Gear Diary  απένειμε στη Huawei το βραβείο “Best of IFA 2019” για τα FreeBuds 3. Η παρουσία ενός διπλού καναλιού Bluetooth, η 30% χαμηλότερη αδράνεια (lower latency)  και η 50% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας–και, πάνω απ’ όλα, η λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation), έπεισε τους συντάκτες να ξεχωρίσουν τα FreeBuds 3 ως μία από τις καλύτερες ανακοινώσεις στην IFA.
  • Το Gear Diary χάρισε στον Kirin 990 το βραβείο “Best of IFA 2019”. Οι σημαντικές αναβαθμίσεις στην απόδοση, την ταχύτητα, την κατανάλωση ενέργειας και τη φωτογραφία με δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης, αναφέρθηκαν ως οι κυριότεροι λόγοι για την τιμητική διάκριση.
  • Το GEEKSPIN απένειμε το βραβείο “Best of IFA 2019” στα FreeBuds 3, τονίζοντας  την ανώτερη απόδοση των ακουστικών σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές. Τα FreeBuds 3 εγκωμιάστηκαν για την άνεση, την μακρά διάρκεια χρήσης 20 ωρών με ασύρματη θήκη φόρτισης και τη λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation) που προσφέρουν.
  • Το Mightygadget έδωσε στον Kirin 990 το βραβείο “Best of IFA 2019”. Το chipset με τη δυνατότητα 5G κέρδισε το βραβείο για τις τεχνολογικές του εξελίξεις στη λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης και στην ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του πυρήνα που αυξάνει σημαντικά την ισχύ του επεξεργαστή.
  • Το Popular Mechanics έδωσε στα Huawei FreeBuds 3 το βραβείο “Best of IFA 2019” για τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά, όπως τη λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation). Η παρουσία ενός νέου Α1 chipset, που είναι ενεργειακά αποδοτικό και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, χάρισε στα FreeBuds 3 τη διάκριση στο Βερολίνο.
  • Το SoundGuys συμπεριέλαβε τα FreeBuds 3 στη λίστα του με τα “Best of IFA 2019”, αναφέροντας ότι τα ασύρματα  ακουστικά ξεχωρίζουν αισθητά από τους ανταγωνιστές στη λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation). Επίσης, δέχτηκαν θετικά σχόλια οι γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς  στα 2,3 Mbps και οι περιορισμένοι χρόνοι καθυστέρησης.
  • Το Stuff απένειμε στα FreeBuds 3 το βραβείο “Best of IFA 2019”, τονίζοντας τις τεχνολογικές εξελίξεις της συσκευής σε ηχητική ποιότητα και απόδοση. Οι συντάκτες αναφέρουν ότι τα FreeBuds υποστηρίζουν τη λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation) και φορτίζουν 100% ταχύτερα από τον ανταγωνισμό.
  • Το TalkAndroid απένειμε στη Huawei το βραβείο “Best of IFA 2019” για τα FreeBuds3. Ο συνδυασμός των Bluetooth 5,1, Bluetooth LE, της λειτουργίας ενεργής ακύρωσης θορύβου (Active Noise Cancellation) και της ασύρματης φόρτισης χάρισε στα FreeBuds τη διάκριση στην κατηγορία “καλύτερο αξεσουάρ”.
  • To Ubergizmo απένειμε στον Kirin990 το βραβείο “Best of IFA 2019”. Το chipset κέρδισε το βραβείο χάρη σε ένα πλήρως ενσωματωμένο 5G μόντεμ, το οποίο προσφέρει μια προηγμένη συνδεσιμότητα, καθώς και ένα υψηλής απόδοσης SoC.

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles