15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε τα απίθανα δώρα που σας περιμένουν στο Huawei Smartphone Festival στην Πάτρα!

    Η Huawei και τα websites: MyPhone.gr και digitallife.gr, σας προσκαλούν στο πρώτο Smartphone Festival που θα διεξαχθεί στις 27 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα, στο Tag Cafe (στις 18:30)! Έφτασε η ώρα να γνωρίσετε τον μοναδικό κόσμο των smartphones της Huawei και να περάσετε μοναδικές στιγμές σε ένα μοναδικό μεγάλο workshop / festival στην καρδιά της πόλης που είναι βέβαιο ότι θα σας χαρίσει αλησμόνητες στιγμές! 

    640x480 huawei 21-9-18 sent

    Σε λίγες μέρες θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τα Huawei P20 (τώρα και σε χρώμα Twilight), αλλά και το “φρέσκο” Mate 20 Lite! Στο Smartphone Festival σας περιμένουν μοναδικά workshops για την mobile A.I. και για την φωτογραφία με τις συσκευές της Huawei, αλλά και ένα εκπληκτικό live unboxing και πλήθος από happeninggs που θα σας συναρπάσουν! Όμως όπως σε κάθε event που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και στο Smartphone Festival @Πάτρα σας περιμένουν μοναδικά δώρα από εκπληκτικούς διαγωνισμούς που θα γίνουν την ώρα του event!

    smartphone festival 1

    Συγκεκριμένα: 10 wearables Color band, αλλά και τα εξής smartphones: P20 Lite, Y7 Prime 2018, Y6 Prime 2018 και Y6 μπορούν να γίνουν δικά σας, συμμετέχοντας στις κληρώσεις και στους διαγωνισμούς που σας έχουμε ετοιμάσει! Για αυτό, φορέστε το καλύτερο χαμόγελο σας και ελάτε για μία εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!  

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles