21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Διέρρευσε το δυνατό line-up της Huawei για το 2015!

    H κινεζική Huawei ετοιμάζεται μέσα στο 2015 να ρίξει στην αγορά μία σειρά από πολύ ισχυρές συσκευές, οι οποίες είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού. Στο επίκεντρο βρίσκεται η παντοδύναμη νέα ναυαρχίδα Ascend D8, η οποία εάν τελικώς κυκλοφορήσει με τα συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένεται να ξετρελάνει τους fans των high-end smartphones!

    Huawei_1

    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας το Ascend D8 θα προσφέρει μία οθόνη με διαγώνιο στις 5.5 ίντσες, ενώ στην καρδιά της συγκεκριμένης ναυαρχίδας θα βρίσκεται ένας παντοδύναμος 64-bit Kirin 950 processor, o οποίος θα συνοδεύεται από 4GB μνήμης RAM, αλλά και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Το Ascend D8 είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του μέσα στο Μάιο και υπολογίζεται ότι θα στοιχίζει κοντά στα 800 δολάρια.

    Πέραν της προαναφερθείσας ναυαρχίδας, εάν όντως επιβεβαιωθεί η διαρροή, η Huawei σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Ascend P8 (διάδοχο του P7), το οποίο αναμένεται να προσφέρει display 5 ιντσών ποιότητας 1080p, Chipset Kirin 930, 3GB μνήμης RAM και αρχική τιμή κοντά στα 490 δολάρια. Επιπλέον, από τη Huawei θα κυκλοφορήσει και ο διάδοχος του Mate 7, με επεξεργαστή Kirin 930 και τιμή στα 650 δολάρια, ενώ παράλληλα η Huawei προετοιμάζει και μία low-end to mid-range σειρά (Ascend 5, 5X, 7 και 7X), με συσκευές οι οποίες θα κυμαίνονται από τα 115 έως τα 320 δολάρια.

    Εάν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω συσκευές, φαίνεται ξεκάθαρα η διάθεση της Huawei να προσφέρει στους καταναλωτές μία μεγάλη ποικιλία smartphones, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Χωρίς αμφιβολία, το 2015 αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για τους fans της Huawei.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles