19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Huawei: Teaser σε face recognition technology, καλύτερη από το Face ID της Apple!

    Η Huawei παρουσίασε πρόσφατα το Honor V10 για την κινεζική αγορά, ένα εντυπωσιακό smartphone, το οποίο αποτελεί πραγματικά μία ναυαρχίδα για την οικογένεια Honor και θα δούμε σύντομα να ανακοινώνεται και στην Ευρώπη. Στο τέλος της παρουσίασης όμως, η εταιρεία είχε μία έκπληξη: το teaser ενός depth-sensing system, το οποίο τα βάζει με την τεχνολογία TrueDepth face detection της Apple.

    huawei-depth

    Χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό υπέρυθρων ακτίνων και έναν προβολέα για να δημιουργήσει έναν τρισδιάστατο χάρτη του προσώπου σας και μπορεί να καταγράψει 300.000 διαφορετικά σημεία – 10 φορές δηλαδή περισσότερα απ’ όσα το iPhone X. Η πρόταση της Huawei, βέβαια, χρειάζεται 10 δευτερόλεπτα για να “χτίσει” το 3D model, ενώ είναι ιδιαίτερα ασφαλής ώστε να χρησιμοποιείται για πληρωμές. Παράλληλα, μπορεί να σας “ταυτοποιήσει” ώστε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας μέσα σε 400 milliseconds. Η εταιρεία έδειξε μάλιστα και έναν κλώνο των… Animoji που είδαμε πρόσφατα στο iPhone X.

    Ωστόσο, η νέα τεχνολογία δεν είναι ακόμη κομμάτι ενός προϊόντος και δε γνωρίζουμε σε ποιο smartphone θα ενσωματωθεί. Σίγουρα, όμως, η Huawei έχει στα σχέδιά της να μας την παρουσιάσει σε ένα νέο μοντέλο σύντομα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles