18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Huawei Vision: Τώρα και με βραβείο σχεδιασμού!

    Το νέο Huawei Vision κερδίζει τις εντυπώσεις, αλλά και τα βραβεία…


    IF Design Award 2012, λοιπόν, για τη νέα δημιουργία της Huawei. Το Vision κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 4322 gadgets από 48 συνολικά χώρες, αποτελώντας μία από τις 1218 συμμετοχές που διακρίθηκαν για το σχεδιασμό τους.

    Σύμφωνα με την κινέζικη εταιρεία, που εντυπωσιάζει ολοένα και περισσότερο περνώντας ο καιρός με τα smartphones της, “δημιουργικός στόχος του Vision είναι ο συνδυασμός της πολυτέλειας και της τεχνολογίας υψηλού επιπέδου”. Η συσκευή διαθέτει ενιαίο εξωτερικό περίβλημα (unibody) από κράμα αλουμινίου, έχει πάχος μόλις 9.9 χιλιοστά στο λεπτότερό της σημείο, ενώ ενσωματώνει οθόνη αφής, η κατασκευή της οποίας γίνεται με την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην ελβετική ωρολογοποιία. Κάθε οθόνη απαιτεί έως και 17 ώρες κατασκευής και 25 διαφορετικές εργασίες, προκειμένου να δημιουργηθεί η τρισδιάστατη εμπειρία.

    Διαθέτει επίσης ένα 3D mobile interface που προσφέρει στο χρήστη ξεχωριστή εμπειρία πλοήγησης, έχοντας πρόσβαση σε προγράμματα και εφαρμογές μ’ ένα απλό άγγιγμα και αποτελώντας ιδανική επιλογή για gaming. Να σημειώσουμε ότι το Vision ήταν η πρώτη συσκευή με Android, στην οποία διατέθηκε το νέο 3D RPG παιχνίδι της Gameloft «Chaos and Order».

    Το νέο Huawei Vision είναι ήδη διαθέσιμο στην Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ, ενώ, έως τα τέλη του έτους, θα κυκλοφορήσει και στην ευρωπαϊκή αγορά.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles