18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το Huawei Watch 2 φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο!

    H Huawei το 2015 αποφάσισε να ασχοληθεί με τον κόσμο των smartwatches παρουσιάζοντας το elegant και premium Huawei Watch, το οποίο ξεχώρισε για την ιδιαίτερη αισθητική του. Δύο χρόνια μετά δεν αποκλείεται η κινεζική εταιρεία να κυκλοφορήσει τη δεύτερη έκδοση του έξυπνου ρολογιού της. Σύμφωνα με τον φημισμένο leakster Evan Blass, η Huawei θα παρουσιάσει το Huawei Watch 2 μέσα στο Φεβρουάριο!

    Huawei Watch 2

    Εάν τελικά επαληθευτούν τα specs που ανέβασε πρόσφατα ο Blass (και ως γνωστόν συνήθως πέφτει μέσα), το νέο smartwatch του Κινέζου κατασκευαστή θα υιοθετεί ένα πιο «sport look», με ένα display 1.4 ιντσών, ενώ παράλληλα θα μπορεί να δεχθεί SIM card, πράγμα που σημαίνει ότι θα δίνει τη δυνατότητα στο ρολόι να συνδέεται με το Internet χωρίς να χρειάζεται την ύπαρξη Wi-Fi ή χωρίς να είναι συνδεδεμένο με το smartphone του χρήστη. O Blass δεν αποκάλυψε τίποτα αναφορικά με την πλατφόρμα στην οποία θα βασιστεί, ωστόσο η εμφάνιση του Android Wear 2.0 από την Google στις 9 Φεβρουαρίου σίγουρα δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Με το MWC 2017 να απέχει σχεδόν ένα μήνα σίγουρα η Huawei δεν αποκλείεται να επιλέξει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να αποκαλύψει το νέο της smartwatch. Περισσότερα θα γνωρίζουμε σε μερικές εβδομάδες… 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles