12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    HUAWEI Watch GT2 Pro: Συνδυάστε το με ένα P40 Pro ή τα νέα Freebuds Pro και …κάντε τη διαφορά

    Από τα πιο hot gadgets των τελευταίων ετών, τα smartwatches αποτελούν ιδανικό “σύμμαχο” στην προσπάθειά σας να παραμείνετε active, αλλά και να έχετε μία καλή υγεία, παράλληλα με πολλές ακόμη δυνατότητες – σε συνεργασία και με το smartphone σας. Οι προτάσεις της HUAWEI, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην κατηγορία, εντυπωσιάζουν με το στιλ και την τεχνολογία τους. Και το HUAWEI Watch GT2 Pro είναι η πιο πρόσφατη και κορυφαία πρόταση της εταιρείας, αποτελώντας ένα από τα πιο ξεχωριστά μέλη του οικοσυστήματος της HUAWEI. Μία συσκευή που σας βοηθάει να ανακαλύψετε περισσότερα, είτε τη χρησιμοποιήσετε μόνη της, είτε σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα της εταιρείας όπως το P40 Pro ή τα νέα Freebuds Pro.

    Το νέο HUAWEI Watch GT2 Pro μπορεί να γίνει, πανεύκολα, ο απόλυτος σύντροφός σας στην επικοινωνία σας, σε συνδυασμό με τo smartphone σας. Συνδυάζοντάς το με μία συσκευή όπως το κορυφαίο HUAWEI P40 Pro, έχετε τη δυνατότητα να λάβετε ή να απορρίψετε κλήσεις, αλλά και να ελέγξετε το ιστορικό απευθείας από το ρολόι σας.

    Μπορεί όμως να σας διευκολύνει ακόμη και στη λήψη φωτογραφιών, καθώς μπορείτε να τραβήξετε μία φωτογραφία τοποθετώντας το smartphone σας όπου επιθυμείτε, απλά αγγίζοντας το ρολόι σας. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα με ένα απλό “tap” στο ρολόι σας και, κατόπιν, στο HUAWEI smartphone, να μεταφέρετε φωτογραφίες. Μπορείτε επιπρόσθετα να πατήσετε απλώς το ρολόι σας στο HUAWEI smartphone για άμεση σύνδεση και, στη συνέχεια, να προσαρμόσετε την οθόνη του με φωτογραφίες από το τηλέφωνό σας.

    Και ακόμη; Έχετε ξεμείνει από μπαταρία στο ρολόι σας; Μπορείτε να δώσετε ενέργεια στο HUAWEI Watch GT2 Pro μέσω αντίστροφης φόρτισης, απλά από το συμβατό smartphone σας (όπως ένα P40 Pro). Το Watch GT2 Pro φορτίζει, βέβαια, ασύρματα και πάρα πολύ γρήγορα σε κάθε περίπτωση, καθώς με 5 μόλις λεπτά φόρτισης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για 10 ώρες. Θα σας ικανοποιήσει η αυτονομία της συσκευής που φτάνει έως και τις δύο εβδομάδες.

    Μπορείτε φυσικά να απολαύσετε και την αγαπημένη σας μουσική και μάλιστα απευθείας από το ρολόι. Ο αποθηκευτικός χώρος του HUAWEI Watch GT2 Pro σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε έως και 500 τραγούδια στα 4GB μνήμης της συσκευής, τα οποία μπορείτε να απολαμβάνετε είτε από το ηχείο της συσκευής, είτε σε συνδυασμό με την κορυφαία επιλογή σε ακουστικά, τα HUAWEI FreeBuds Pro, τα οποία θα είναι διαθέσιμα πολύ σύντομα στην ελληνική αγορά.

    Το HUAWEI Watch GT2 Pro είναι συνολικά μία εξαιρετική πρόταση στον τομέα των smartwatches, διαθέτοντας οθόνη AMOLED με διαγώνιο 1.39” και κρύσταλλο από ζαφείρι, σώμα από τιτάνιο και κεραμική πίσω επιφάνεια. Yποστηρίζει το Bluetooth 5.1 διαθέτει ενσωματωμένο GPS και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση.

    Η συσκευή αποτελεί τον απόλυτο σύμμαχο για την υγεία και την ευεξία σας, διαθέτοντας περισσότερα από 100 προγράμματα άθλησης, ενώ διαθέτει έξυπνες δυνατότητες όπως το Route Back, ένα feature που καταγράψει τη διαδρομή ενός ταξιδιού σας, χρησιμοποιώντας μάλιστα GPS, επιτρέποντάς σας να ελέγξετε την πορεία σε πραγματικό χρόνο ή να βρείτε πώς θα επιστρέψετε σε περίπτωση που χαθείτε. Θα συναντήσετε ακόμη ενσωματωμένο βαρόμετρο υψομέτρου ενώ, επιπρόσθετα, μπορεί να αναγνωρίσει στοιχεία όπως την ανατολή ή τη δύση του ηλίου, την ανατολή της σελήνης αλλά και τους 8 τύπους φάσεων του φεγγαριού. Υποστηρίζει ακόμη λειτουργία παρακολούθησης ύπνου μέσω του HUAWEI TruSleep 2.0 και λειτουργία παρακολούθησης άγχους με τη βοήθεια του TruRelax, περιλαμβάνοντας και ασκήσεις αναπνοής. Μετράει επιπλέον τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2) αλλά και τους καρδιακούς παλμούς σας.

    HUAWEI FreeBuds Pro: Τα πρώτα true wireless stereo (TWS) ακουστικά με δυναμικό noise cancellation

    Τα HUAWEI FreeBuds Pro είναι ένα ζευγάρι στιλάτα ασύρματα ακουστικά, διαθέσιμα σε τρεις χρωματικές επιλογές (κομψό ασημί, διακριτικό λευκό και κλασικό μαύρο). Αναγνωρίζουν το είδος θορύβου που παράγεται στο περιβάλλον σας και, ανάλογα με αυτό, επιλέγουν μεταξύ τριών προφίλ -General, Cosy και Ultimate- ώστε να μπορούν να απομονώσουν ακόμη πιο αποτελεσματικά τους ενοχλητικούς ήχους. Επιτυγχάνουν noise cancellation επιπέδου 40dB, εξασφαλίζοντας ηρεμία και την καθαρότητα στις συνομιλίες σας. Μπορούν να συνδεθούν με συσκευές που υποστηρίζουν Android, iOS ή Windows, ενώ μπορείτε να τα ελέγξετε κάνοντας swipe ή αγγίζοντας το βραχίονά τους.

    HUAWEI Month στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI!

    Πρέπει να σημειωθεί ότι για όσους δεν πρόλαβαν τις προπαραγγελίες, έως και τα τέλη Οκτωβρίου, η καταπληκτική προσφορά συνεχίζεται καθώς με κάθε αγορά ενός HUAWEI Watch GT2 Pro παίρνετε δώρο τα Huawei Freebuds 3i.

    Στο πλαίσιο του Huawei Month”, που θα διαρκέσει έως και τις 31 Οκτωβρίου στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μεγάλες εκπτώσεις συνεχίζονται σε ακόμη περισσότερα προϊόντα: AG smartphones (P40 lite, P40 lite e, P Smart S και Y5P), laptops (MateBook D 14″), tablets (T3 2+16 LTE) ενώ παράλληλα προσφέρεται μεγάλο πακέτο προνομίων μέσω του Application Gallery, σε συνεργασία με τους παρόχους κορυφαίων και δημοφιλών εφαρμογών στην Ελλάδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles