14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    HUAWEI WATCH GT3: Φέτος τo top XMAS δώρο θα βρίσκεται στον… καρπό σου!

    Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που κάνουμε τα πιο σημαντικά δώρα, σκορπώντας χαρά στους αγαπημένους μας ανθρώπους και (γιατί όχι; ) και στον ίδιο μας τον εαυτό! Φυσικά όπως διαχρονικά έχει παρατηρηθεί το να βρεις το τέλειο δώρο στη περίοδο των γιορτών, αυτό μάλλον δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, για αυτό και καταλήγεις να τρέχεις ακόμη και την τελευταία στιγμή (ειδικά εάν ανήκεις στους… αναποφάσιστους). Φέτος, όμως δεν χρειάζεται να κουραστείς και να χάσεις πολύτιμο χρόνο σε ατέρμονες και κοπιαστικές αναζητήσεις, καθώς εάν είχες στο μυαλό σου να κάνεις ένα high-tech δώρο, η HUAWEI είναι εδώ για να σε… διευκολύνει! To κορυφαίο tech δώρο για τις φετινές γιορτές, δεν είναι άλλο από το HUAWEI WATCH GT3, το νέο smartwatch που περνάει το στυλ και την elegant αισθητική, σε νέα διάσταση και δίνει μια ξεχωριστή νότα φρεσκάδας και χαράς στις φετινές γιορτές…

    Fit και μετά τις γιορτές… γίνεται; ΝΑΙ!

    Το HUAWEI WATCH GT3 θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα πολυεργαλείο υψηλής τεχνολογίας στον καρπό σου. Κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, μία για τον άνδρα και μία γυναίκα (στα 46mm και 42mm αντίστοιχα), ενσωματώνοντας διαφορετικά χαρακτηριστικά σε εμφάνιση και δυνατότητες, τα οποία καλύπτουν τόσο το γούστο, όσο και τις ανάγκες και των δύο. Η ανδρική έκδοση έρχεται με αυτονομία στις 14 μέρες, ενώ η γυναίκεια έκδοση που είναι συγχρόνως και πιο ελαφριά αλλά και πιο elegant (με το χαρακτηριστικό μεταλλικό μπρασελέ Milanese) προσφέροντας 7 ημέρες αυτονομίας.

    Και στις δύο διαφορετικές εκδόσεις του βέβαια, το HUAWEI WATCH GT3 έχει έναν «κοινό παρανομαστή», καθώς η λύση της HUAWEI αποτελεί την αφετηρία σου για να πετύχεις τους wellness στόχους σου!  Φέτος τα Χριστούγεννα, ακόμη κι εάν βγεις εκτός προγράμματος το παρακάνεις με τις «βουτιές» στα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, ακόμη κι εάν τα πιάτα από τη γέμιση της γαλοπούλας (που ας μην κρυβόμαστε όλοι γνωρίζουμε το πόσες πολλές θερμίδες περιλαμβάνει) δεν μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, το WATCH GT3 της HUAWEI αποτελεί τη νούμερο ένα λύση για όλους τους fans του υγιεινού τρόπου ζωής. Εντάξει, τι σόι γιορτές θα ήταν άλλωστε εάν δεν αφήναμε και λίγο στην άκρη τις διατροφές και δίναμε λίγο παραπάνω ελευθερία στον εαυτό μας;

    Σε περίπτωση λοιπόν που φοβάσαι ότι θα ξεφύγουν τα πράγματα εξαιτίας των γευστικών πειρασμών του χριστουγεννιάτικού τραπεζιού (αυτού του τύπου οι αμαρτίες πάντα… παχαίνουν), το HUAWEI WATCH GT3 είναι εδώ για να σε βοηθήσει να μπεις ξανά στο ίσιο δρόμο. Ενσωματώνοντας άλλωστε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες καταγραφής και παρακολούθησης της workout ρουτίνας σου, η πρόταση της HUAWEI σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις 100+ λειτουργίες άθλησης, συμπεριλαμβανομένων 18 επαγγελματικών modes προπόνησης, αλλά και τη δυνατότητα προσαρμογής νέων προγραμμάτων που ταιριάζουν καλύτερα με τα θέλω και την «active» ιδιοσυγκρασία σου. Απολύτως συμβατό με την εφαρμογή HUAWEI Health, σου εγγυόμαστε ότι θα κάψεις ακόμη και τον τελευταίο… κουραμπιέ!

    Και οι ευχάριστες high-tech εκπλήξεις που προσφέρει το smartwatch της HUAWEI βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς με το WATCH GT3 θα μπορέσεις να σχηματίσεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την ποιότητα του ύπνου σου μέσω της τεχνολογίας TruSleep 2.0, την παρακολούθηση του οξυγόνου σου SpO2 24/7 και των καρδιακών παλμών σου (TruSeen 5.0+) και των επιπέδων του stress (κάτι το οποίο ελπίζουμε να σε αφήσει στη περίοδο των Χριστουγέννων).

    Απαράμιλλο στυλ και στα… Ρεβεγιόν!

    Το HUAWEI WATCH GT3 όμως πέραν των high-tech χαρακτηριστικών του που θα σε βοηθήσουν για να παραμείνεις σε φόρμα, αποτελεί κι ένα αντικείμενο που σχεδιάστηκε για να κλέβει τα βλέμματα ως ένα εναλλακτικό κι έξυπνο αξεσουάρ μόδας. Παρατηρώντας το πιο προσεκτικά και εστιάζοντας στη λεπτομέρεια, η οπίσθια όψη του διακρίνεται για το εργονομικό design και για το κυρτό γυαλί 2.5D, εφαρμόζοντας τέλεια στο σχήμα του οστού του καρπού. Παράλληλα, οι χρυσές λεπτομέρειες που το ντύνουν στη γυναικεία έκδοση, χαρίζουν μια διαχρονική κομψότητα, η οποία δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη, καθιστώντας το την «επιτομή του κομψού σχεδιασμού». Αντίθετα, για πιο casual και αθλητικές εμφανίσεις, το λουράκι από καουτσούκ που συνοδεύει την ανδρική έκδοση, απορρέει στυλ και καλαισθησία. Και επειδή ένα smartwatch μπορεί να προσαρμοστεί καλύτερα στο προσωπικό σου στυλ, τo HUAWEI WATCH GT3 διαθέτει 100.000 προσόψεις με διαφορετικό θέμα (άλλες πιο minimal και άλλες πιο premium), κάθε χρήστης δύναται να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικό του γούστο. Εάν λοιπόν σκέφτεστε να κάνεις μοναδικές εμφανίσεις που θα κλέψουν τις εντυπώσεις στα ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι με το WATCH GT3 θα συμπληρώσετε το attire σας με το καλύτερο, πιο stylish και εξελιγμένο tech gadget της αγοράς!

    Χωρίς αμφιβολία, εάν θέλεις να θυμάσαι για πάντα τα φετινά Χριστούγεννα, τότε ένα WATCH GT3 είναι σίγουρο ότι θα γίνει το smartwatch που θα φέρει τον σύγχρονο αέρα και τη γοητεία του κλασικού, σε κάθε χριστουγεννιάτική εξόρμησή σου! Μην ψάχνεις άλλο, το HUAWETI GT3 είναι το απόλυτο δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα… και φέτος δίνεται δώρο ένα επιπλέον λουράκι με κάθε έκδοση του Watch GT3.

    Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links:

    Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles