21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei Watch ή όταν η μόδα… συναντάει την τεχνολογία! (IFA 2015 Huawei Event)

    Το Huawei Watch αποτέλεσε ένα wearable gadget που σε καμία περίπτωση δεν πέρασε απαρατήρητο στο MWC της Βαρκελώνης. Ωστόσο, παρόλο που το έξυπνο ρολόι της Huawei εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση της Βαρκελώνης, μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε τίποτα για το εάν και το πότε θα εμφανιστεί στην αγορά. Τελικά, όλες οι απορίες μας λύθηκαν σήμερα, καθώς όπως έγινε γνωστό στο πλαίσιο του Huawei Event IFA 2015, το πολυαναμενόμενο smart ρολόι αναμένεται να είναι διαθέσιμο στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου (με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν μάλιστα από σήμερα).

    Huawei Watch IFA 2015 (1)

    Το Huawei Watch θα διατεθεί στην αγορά με τιμές που ξεκινούν από τα 399 ευρώ (basic μοντέλο) και θα φτάνει μέχρι τα 699 ευρώ (Elite version). Στη διάρκεια της παρουσίασης του, η Huawei έστησε ένα μικρό fashion party, με καλίγραμμα μοντέλα να φορούν το πολυαναμενόμενο ρολόι, αλλά και να παίζουν με τα δύο κινητά της εταιρείας Mate S και G8.

    Huawei Watch IFA 2015 (4)
    Huawei Watch IFA 2015 (3)

    Φυσικά, το εν λόγω party δεν στήθηκε τυχαία, καθώς ήθελε να δείξει την προσέγγιση που ακολουθεί πλέον η Huawei, η οποία εκτός από συσκευές ναυαρχίδες με octa-core επεξεργαστές και tech specs που φυσάνε, δημιουργεί επίσης προϊόντα τα οποία φέρουν πάνω τους την σφραγίδα του “fashion technology“…

    Huawei Watch
    Tο Huawei Watch διαθέτει  AMOLED display στις 1.4 ίντσες, με προστασία από ζαφείρι και ανάλυση 400×400 pixels (πυκνότητα pixels στα 286ppi). Επιπλέον, το smart wearable της Huawei προσφέρει 512MB RAM και Snapdragon 400 SoC, όπως επίσης 4GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles