12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei Watch Ultimate: Ανακοινώθηκε το απόλυτο smartwatch και έρχεται σύντομα!

    Δεν χρειάζεται να τονίσουμε περισσότερο την τεράστια δυναμική της Huawei στο κομμάτι των wearables, καθώς η κινεζική εταιρεία μας έχει παρουσιάσει αρκετά smartwatches που εύκολα μπορούν να κλέψουν την καρδιά κάθε λάτρη των wearables. Στο πλαίσιο του μεγάλου event που πραγματοποίησε η Huawei στην Κίνα, εκτός από τα P60 και το Mate X3, ο κολοσσός της τεχνολογίας παρουσίασε και το Huawei Watch Ultimate, μια πρόταση που παίζει πάνω από το premium GT 3 Pro και το οποίο δεν είναι μόνο πιο εξελιγμένο, αλλά παράλληλα είναι ακόμη πιο ανθεκτικό και στιβαρό!

    Το Ultimate απευθύνεται σε ένα πολύ ιδιαίτερο και απαιτητικό κοινό, καθώς λόγω της εξαιρετικά στιβαρής του φύσης μπορεί να βυθιστεί ακόμη και σε βάθος 100 μέτρων, αποτελώντας μια πρόταση που είναι ιδανική για τους επαγγελματίες δύτες. Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το απόλυτο smartwatch της Huawei διαθέτει μια τεράστια οθόνη 1.5 ιντσών τεχνολογίας LTPO AMOLED, υποστηρίζοντας refresh rates από το 1 έως τα 60Hz. Μέσα στο σχετικά μεγάλο σώμα υπάρχει μια μπαταρία με χωρητικότητα στα 530mAh, με την Huawei να υπόσχεται αυτονομία που αγγίζει τις 14 ημέρες με μια μόλις φόρτιση κάτω από μια λογική χρήση, ενώ για εντατική χρήση, το Ultimate μπορεί να αντέξει περίπου 8 ημέρες.

    To νέο premium wearable της Huawei υποστηρίζει ασύρματo Qi wireless charging, με τον φορτιστή που περιλαμβάνεται στη συσκευασία να φτάνει από το 0 στο 100% μέσα σε 60 λεπτά, ενώ φυσικά όπως όλα τα smartwatches της Huawei έτσι και αυτό διαθέτει σένσορες για την μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας, των επιπέδων του οξυγόνου και φυσικά δυνατότητα ECG. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σώμα του ρολογιού διαθέτει 16 διαφορετικές στρώσεις αδιαβροχοποίησης, οι οποίες εξασφαλίζουν ότι στο εσωτερικό του δεν πρόκειται να καταλήξει «σταγόνα». Μάλιστα, η συσκευή έρχεται με το ISO22810 water resistance standard, όπως επίσης και το πρότυπο EN13319, το οποίο προσφέρει βύθιση μέχρι τα 110 μέτρα στις 10ΑΤΜ για 24 ώρες.

    Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς είναι εμφανές ότι το νέο high-end ρολόι της Huawei απευθύνεται στους εξερευνητές και στους λάτρεις της περιπέτειας, ενώ χρησιμοποιεί τεχνολογία GNSS για positioning μέσω δορυφόρου, επιτρέποντας ακόμη και την εμφάνιση της θέσης του χρήστη, ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος σήματος κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον, το ρολόι μπορεί να ελέγξει τα επίπεδα του οξυγόνου, σε περίπτωση που βρίσκεστε σε μεγάλο ύψος.

    Το Huawei Watch Ultimate θα είναι διαθέσιμο πολύ σύντομα στην Ευρώπη και οι τιμή του θα ξεκινάει στα 800 ευρώ. Δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε να το πιάσουμε στα χέρια μας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles