17.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δες το δώρο του Hugh Jackman στον Bryan Singer μετά και την τελευταία του σκηνή ως Wolverine

    17 χρόνια είναι αυτά. Μία ολόκληρη ζωή. Ο Wolverine μεγάλωσε και ωρίμασε μέσα από τις περιπέτειές του, έγινε ο πλέον διάσημος Χ-Men και εξασφάλισε μια και καλή τη διαχρονικότητα του χαρακτήρα. Ας μη μιλήσουμε για τη φήμη που απέκτησε ο Hugh Jackman και το πόσο αυξήθηκε ο τραπεζικός του λογαριασμός. Ο ηθοποιός γνωρίζει καλά πως ένα μεγάλο μέρος απ’ αυτά τα οφείλει στον σκηνοθέτη του franchise Bryan Singer. Γι’ αυτό και μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Wolverine, το τελευταίο φιλμ που ερμηνεύει τον σούπερ ήρωα, ο Jackman έκανε ένα υπέροχο δώρο στον Singer.

    hugh-jackman-muscles-claws-in-the-wolverine

    Πρόκειται για ένα ένα μεγάλο artwork, φτιαγμένα από τα χέρια του θρυλικού Joe Quesada που δείχνει τον Jackman στην κλασική του Wolverine μορφή και τον Singer να κάθεται μπροστά του στην καρέκλα του Professor Xavier. Η αφιέρωση του Jackman γράφει “Dear Bryan — It all started with you, bub! 1999 to 2016! From the bottom of my heart, thank you”.Ένα εξαιρετικό δώρο που σίγουρα θα το βάλει σε κάποια περίοπτη θέση ο Singer.

    screenshot-2016-10-03-21-31-56

    Αξίζει να πούμε πως είναι πολλοί εκείνοι που δεν πιστεύουν πως ο Jackman θα αφήσει εντελώς και για πάντα τον ρόλο. Θεωρούν πως είναι πολύ πιθανό να τον δούμε στο μέλλον, για παράδειγμα στο Deadpool 2, να κάνει το cameo κομμάτι του. Οι περισσότεροι πάντως υποστηρίζουν πως θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να συνηθίσει το κοινό ένα recast του ρόλου με ένα νεότερο ηθοποιό στη θέση του.
    Το Wolverine 3 αναμένεται στις αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2017 και προς το παρόν δεν έχει τίτλο και ούτε φυσικά κάποιο trailer.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles