17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μονομάχος 2: Ο Paul Mescal πρωταγωνιστής στο sequel του Ridley Scott

    Σχεδόν 25 χρόνια μετά την επική πρεμιέρα του “Μονομάχου” στις κινηματογραφικές αίθουσες, ο Ridley Scott επιστρέφει με το sequel της ταινίας. Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά θα είναι ο γνωστός από τα “Normal People” και”Aftersun” ηθοποιός Paul Mescal, ο οποίος επιλέχθηκε για να μπει στην… αρένα για το “Gladiator 2”. Σίγουρα, η ευθύνη είναι μεγάλη για τον νεαρό πρωταγωνιστή, καθώς η ταινία με το Russell Crowe άφησε εποχή και τιμήθηκε με Oscar. Όπως έγινε γνωστό, ο Mescal θα υποδυθεί το ρόλο του Lucius, του γιου της Lucilla που ενσάρκωσε η Connie Nielsen στο original film.

    Ο Scott θα επιστρέψει στην καρέκλα του σκηνοθέτη και θα αποτελεί και παραγωγό της ταινίας μαζί με τους Michael Pruss, Doug Wick και Lucy Fisher της Red Wagon Entertainment. Ο David Scarpa έχει αναλάβει το σενάριο. Παρά το γεγονός ότι η πρώτη ταινία ήταν μια συμπαραγωγή των DreamWorks και Universal, η DreamWorks δε θα εμπλακεί στο “Gladiator 2”.

    Όσον αφορά τον Mescal, πρόκειται για έναν υποσχόμενο ηθοποιό, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έπαιξε και στην ταινία “Strangers” του Andrew Haigh. Στο μεταξύ, ο Scott ετοιμάζει ακόμα ένα project με το Joaquin Phoenix, την ταινία “Napoleon”.

    Διαβάστε επίσης: Gran Turismo: Πρώτη ματιά στην ταινία με Orlando Bloom και David Harbour (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles