19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Ηulk και η villain Cate Blanchett θα κάνουν τη διαφορά στο Thor: Ragnarok

    Το Thor: Ragnarok αναμένεται στις 28 Ιουλίου 2017,  κάτι που μας αφήνει πολύ χώρο και χρόνο για να κάνουμε υποθέσεις και να μάθουμε πράγματα για την ταινία, την τρίτη προσθήκη στο franchise του ξανθού βόρειου θεού με το ασήκωτο σφυρί. Που όπως δείχνουν τα πράγματα αναμένεται να είναι πιο φιλόδοξη από ποτέ.

    Thor-Ragnarok-Fan-Logo

    Αυτό επιβεβαιώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο με την ανακοίνωση του καστ το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό. Cate Blanchett, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban και πάει λέγοντας για το project της Marvel που μπορεί να μην έχει το ειδικό βάρος ενός Avengers, ωστόσο μπορεί να κάνει την έκπληξη. Δεν λέει κάθε μέρα “ναι” σε ταινία σούπερ ηρώων μία τεράστια ηθοποιός όπως η Blanchett και αυτό μόνο ένα πολύ γερό ατού μπορεί να αποτελέσει για την ταινία. Υπάρχει ωστόσο ακόμα ένα στοιχείο που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα της ταινίας του Taika Waititi, ένα όνομα που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους ανερχόμενους σκηνοθέτες. Και αυτό δεν είναι άλλο από την παρουσία του Ηulk.

    thor

    Mark Ruffalo μιλώντας στο Entertainment Tonight είπε πως το φιλμ ίσως να ξαφνιάσει κάποιους, αφού αναμένεται να είναι ένα διαγαλαξιακό buddy road movie με τον Banner και τον Thor να έρχονται ακόμα πιο κοντά και να συνθέτουν ένα σούπερ δίδυμο που κυνηγάνε τους κακούς του διαστήματος.
    “Θα δείτε πολύ περισσότερο Hulk αυτή τη φορά. O Hulk θα γίνει ακόμα πιο Hulk” θα συμπληρώσει ο Ruffalo, δίνοντας τα καλύτερα νέα στους fans του ήρωα που περιμένουν πως και πως την δυναμική του επιτέλους παρουσία στη μεγάλη οθόνη. 
    Πρόσφατα ο Kevin Feige, αφεντικό της Marvel δήλωσε πως φτιάχνουν ταινίες για όλα τα γούστα και όχι μόνο σούπερ ηρώων. Έτσι εκεί ανάμεσα στην space opera του Guardians of the Galaxy, την πολιτική συνομωσία του Captain America: Winter Solider και την ληστεία του Ant-Man, το Thor No.3, αναμένεται να αναλάβει το ρόλο του “action comedy”, που θα έχει για κερασάκι το ρόλο της Blanchett, που θα ερμηνεύσει την μυστηριώδη villain, Hela, γνωστή και ως The Death Queen. 
    Άραγε με πολύ περισσότερο Hulk και την Blanchett σε ρόλο villain πως είναι δυνατόν να αποτύχει το Thor No.3;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles