18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα sites της Gawker (Gizmodo, Lifehacker κ.ά) και η Huffington Post με σοβαρά προβλήματα λόγω του τυφώνα “Σάντι”

    Κάποια από τα σημαντικότερα sites στο τεχνολογικό (και όχι μόνο) κομμάτι της ενημέρωσής μας εδρεύουν στη Νέα Υόρκη και απ’ ό,τι φαίνεται δεν έμειναν ανεπηρέαστα από τις “διαθέσεις” του τυφώνα “Σάντι”.

    Με τη Νέα Υόρκη να πλήττεται από πλημμύρες και εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές, ακόμη και κολοσσοί της ενημέρωσης αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των sites τους.

    Έτσι, η Huffington Post αντιμετωπίζει σημαντικές τεχνικές δυσκολίες, με την ιστοσελίδα να λειτουργεί μόνο στο κομμάτι των σύντομων ενημερώσεων σχετικά με τον τυφώνα “Σάντι” και αυτά που έχει προκαλέσει έως τώρα.

    Σοβαρά προβλήματα, όμως, αντιμετωπίζουν και όλα τα blogs της Gawker (ανάμεσά τους τα “γνωστά” μας Gizmodo και Lifehacker), στα οποία δεν υπάρχει πρόσβαση ακόμη και αυτή την ώρα…

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα έχει προκύψει από πλημμύρες σε έναν ISP που ονομάζεται Datagram και διαθέτει τους servers του στο νότιο τμήμα του Manhattan, το οποίο αντιμετωπίζει έντονα τις συνέπειες του τυφώνα “Σάντι”. Στους servers του φιλοξενούνται όλα τα παραπάνω sites, με τους υπευθύνους τους να ενημερώνουν τους αναγνώστες τους για τις τεχνικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, μέσω κυρίως του twitter αλλά και του Facebook.


    Δύσκολες ώρες για τη Νέα Υόρκη, που μπορεί να μην έχει υποστεί τη “βιβλική” καταστροφή που διαδίδουν μερικές fake photos που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, σίγουρα, όμως, δοκιμάζεται έντονα από τα φυσικά φαινόμενα.

    Πηγές: The Register, Techcrunch

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles