23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Hyper Scape… και η Ubisoft δυναμικά στο «παιχνίδι» των battle royale games!

    Οφείλουμε να το παραδεχθούμε, τα battle royale games αποτελούν αυτή τη στιγμή το πιο hot είδος που υπάρχει. Για αυτό και η Ubisoft πολύ δύσκολα θα μπορούσε να μείνει στην απέξω και να μην ακολουθήσει το ρεύμα της εποχής. Έτσι λοιπόν, μέσω ένος Twitch stream αποκάλυψε το Hyper Scape, ένα φουτουριστικό free to play shooter με cyberpunk επιρροές που υπόσχεται να μπει σφήνα ανάμεσα στα CoD: Warzone και Fortnite.

    Το story του παιχνιδιού διαδραματίζεται στο μακρινό 2054, όπου 100 συμμετέχοντες αποφασίζουν να λάβουν μέρος στην πόλη της Neo-Arcadia, έτοιμοι να δώσουν επικές μάχες σε matches ζωής και θανάτου. Ένα στοιχείο του Hyper Scape είναι ότι οι παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να ξεκλειδώσουν hacks, που πρόκειται για abilities που χρησιμεύουν όπως ακριβώς τα όπλα. Τα Hacks προσφέρουν επιθετικές και αμυντικές ιδιότητες στου παίκτες και είναι upgradeable, συμπληρώνοντας ουσιαστικά τη πλούσια γκάμα όπλων που περιλαμβάνονται στον τίτλο και προσφέροντας ένα στρατηγικό πλεονέκτημα την ώρα της μάχης. To Hyper Scape της Ubisoft υπόσχεται φρενήρη δράση με 100 παίκτες ανά match, ατελείωτο looting, αλλά και περισσότερο tactical gameplay, συνδυάζοντας έτσι ταχύτητα αντίδρασης και προσεκτική σκέψη. Περισσότερα για αυτό θα μάθουμε στο ειδικό online event που ετοιμάζει η Ubisoft για τις 12 Ιουλίου και στο οποίο θα αποκαλύψει τα πάντα για τους μελλοντικούς τίτλους της. Ωστόσο, δείτε το overview trailer για να σχηματίσετε μια καλύτερη εικόνα αναφορικά με το ύφος του… 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles