18.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Hyundai: Αναδημιουργεί το trailer του GTA 6 και ξεσηκώνει τους fans

    Όταν τον περασμένο μήνα η Rockstar Games έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το GTA 6, ξέσπασε γενικό παραλήρημα στην κοινότητα των gamers, αφού πρόκειται μακράν για τον πιο πολυαναμενόμενο τίτλο εδώ και μια δεκαετία.

    Το trailer έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη, καθώς εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί… επικό. Όπως είναι λογικό, το πρώτο video του νέου Grand Theft Auto αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλούς. Η Hyundai δεν αποτελεί εξαίρεση!

    Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας τον τίτλο Grand Test Auto XXIV, η Hyundai Motorsport μοιράστηκε τη δική της εκδοχή του GTA 6 trailer στη σελίδα της στο Χ. Το video έχει διάρκεια περίπου ενάμισι λεπτό και αξίζει να του ρίξετε μια ματιά:

    Το video επενδύεται μουσικά με το τραγούδι του trailer του GTA 6, δηλαδή το Love is a Long Road, και δείχνει τους αγώνες ράλι και τα WRC clips των Hyundai Cars να εκτελούν κόλπα γύρω από τις πίστες ράλι. Επιπλέον, οι οδηγοί αναδημιούργησαν εμβληματικές πόζες και διαλόγους από το trailer που οι fans βρήκαν διασκεδαστικούς και γεμάτους αδρεναλίνη.

    Διαβάστε επίσης:

    Google: Νέες απολύσεις το 2024 στο “βωμό” φιλόδοξων στόχων – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles