22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο app της Hyundai σας επιτρέπει να ελέγχετε το αυτοκίνητο σας από το… smartwatch σας!

    Τα smartwatches γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, ενώ αποκτούν και περισσότερες εφαρμογές. Σε μία από αυτές για το Android Wear λειτουργικό της Google, που χρησιμοποιούν πολλές προτάσεις της αγοράς, η Hyundai εγκαινιάζει τη δυνατότητα να ξεκινάτε το αυτοκίνητό σας με τη βοήθεια του smartwatch σας.

    hyundroid

    To ειδικό Blue Link app που ανανεώθηκε ώστε να υποστηρίζει “έξυπνα” ρολόγια, σας επιτρέπει να εντοπίζετε, να ξεκλειδώνετε από απόσταση και να “βάζετε μπροστά” το αυτοκίνητό σας με ένα απλό… άγγιγμα στον καρπό σας. Μπορείτε ακόμη να ενεργοποιήσετε τους προβολείς του αυτοκινήτου, ακόμη και την… κόρνα του, ενώ υποστηρίζονται και φωνητικές εντολές.

    Η εφαρμογή λειτουργεί με οποιοδήποτε Android Wear ρολόι (συμπεριλαμβανομένων των ASUS ZenWatch, LG G Watch, LG G Watch R, Moto 360, Samsung Gear Live και Sony SmartWatch 3.) Είναι συμβατή με μοντέλα του 2015 της εταιρείας όπως τα Sonata, Genesis και Azera, ενώ η Hyundai υπόσχεται να ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες στο πλαίσιο της CES 2015 στο Las Vegas την επόμενη εβδομάδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles