13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το πρώτο αυτοκίνητο με Android Auto είναι γεγονός

    Αύριο ξεκινάει το Google I/O 2015, ωστόσο στο περσινό συνέδριο η αμερικανική εταιρεία είχε ανακοινώσει μεταξύ άλλων και το Android Auto, ένα in-car project που σήμερα παίρνει “σάρκα και οστά”, καθώς βρίσκεται στο πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής, το μοντέλο 2015 του Hyundai Sonata (αν κάποιος το αγοράσει με σύστημα πλοήγησης και μέσω δωρεάν αναβάθμισης).

    hyundai-sonata-android-auto3

    Με αρκετές ομοιότητες με το CarPlay της Apple, το Android Auto είναι η “έξυπνη” λύση για το αυτοκίνητο που προτείνει η εταιρεία. Εσείς απλά συνδέετε το Android smartphone σας στο συμβατό αυτοκίνητο μέσω USB και το ειδικό interface εμφανίζεται στην οθόνη αφής του ταμπλό σας. Εφαρμογές όπως Google Maps, Google Now, Google voice search, text by voice και πολλά apps μουσικής και μηνυμάτων έρχονται έτσι στο περιβάλλον του αυτοκινήτου σας και ανοίγουν μπροστά σας έναν νέο κόσμο ψυχαγωγίας.

    hyundai-sonata-android-auto

    Για να τρέξουν το Android Auto, οι κάτοχοι του νέου Sonata θα πρέπει να διαθέτουν βέβαια και smartphone που υποστηρίζει από την έκδοση Android 5.0 Lollipop και έπειτα. Η αναβάθμιση θα γίνεται μέσω των Hyudai dealers προς το παρόν και αργότερα και μέσω USB stick που θα φορτώνει το update.

    hyundai-sonata-android-auto2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles