16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η 11χρονη που “έκλεψε” τις εντυπώσεις από την Adele στα Grammy τραγουδώντας το “Rolling in the Deep”

    Μπορεί η Adele να έφυγε από τη σκηνή των Grammy με 6 βραβεία, φαίνεται όμως ότι μία 11χρονη της “έκλεψε” για λίγο τις εντυπώσεις, χωρίς καν να βρίσκεται εκεί.


    Ο λόγος για την Denise Bestman, η οποία προκάλεσε αίσθηση με την εμφάνισή της σε spot το οποίο διαφημίζει το album της Adele “21” και το κατάστημα πώλησης CD, Target. Το spot διάρκειας 30 μόλις δευτερολέπτων, που έπαιξε κατά τη διάρκεια των Grammy, δείχνει τη μικρή να τραγουδάει το “Rolling in the Deep”, έχοντας το slogan “Οι fans που ξέρουν την Adele καλύτερα, ξέρουν και το καλύτερο κατάστημα για να αγοράσουν το album της”. Από τότε το video κάνει θραύση στο Youtube, φαίνεται, μάλιστα, ότι συγκίνησε ακόμη και την ίδια την τραγουδίστρια, η οποία το τοποθέτησε ως link στη δική της ιστοσελίδα.

    Την Denise εντόπισε η εταιρεία Target από ένα video που είχε ανεβάσει στο Youtube, το οποίο είχε πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέψεις. Η ίδια ήταν μέλος της διάσημης, στη Νέα Υόρκη, χορωδίας ενός σχολείου στο Staten Island, που έχει πραγματοποιήσει μάλιστα πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις.

    Τώρα δηλώνει ότι το τραγούδι είναι η ζωή της και τραγουδάει κάθε μέρα, στο σχολείο, στο σπίτι παντού… Πού ξέρετε ίσως κάποια στιγμή βρεθεί η ίδια στη σκηνή των Grammy, με κάποια θαυμάστριά της να τραγουδάει ένα τραγούδι της σε κάποιο διαφημιστικό…

    Δείτε το spot

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles