24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η 20th Century Fox ετοιμάζει το reboot του Alien Nation

    Η φήμη πως ετοιμάζεται να επιστρέψει το Alien Nation κυκλοφορούσε εδώ και κάμποσο καιρό, περίπου από τον Μάρτιο της περασμένης χρονιάς. Πλέον προέκυψαν καινούργιες πληροφορίες. Σύμφωνα με αυτές ο Jeff Nichols, σκηνοθέτης των Midnight Special και Mud, είναι έτοιμος να αναλάβει το φιλμ, κάτι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο αφού μιλάμε για έναν δημιουργό που δεν έχει γυρίσει ποτέ του sequel, remake και όλα τα σχετικά “ανανεωτικά”, αφού προτιμά αυστηρά και μόνο original υλικό.

    alien-nation

    To Alien Nation είχε ξεκινήσε το 1988 ως φιλμ και ένα χρόνο μετά προσαρμόστηκε από το Fox Network ως ομώνυμη τηλεοπτική σειρά. Το 1990 αυτή διακόπηκε, ωστόσο το concept είχε συνέχεια με τη μορφή πέντε τηλεταινιών. Το franchise γενικότερα είχε μεγάλη επιτυχία και ο λόγος ήταν πως κάλυπτε πολλά genre, από δράμα και buddy cop θεματολογία, μέχρι το προφανές sci-fi ύφος.
    Από το μακρινό 2009 είχαν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για την επιστροφή του franchise, όμως στην πορεία ξεχάστηκε. Τώρα που πλέον γίνεται reboot οτιδήποτε μπορεί να θυμηθεί κανείς από το παρελθόν, μοιάζει λογικό που άνοιξε ξανά η κουβέντα για το Alien Nation. Λέγεται πως η 20th Century Fox έχει ήδη προσλάβει δύο σεναριογράφους για να αναλάβουν το κινηματογραφικό reboot, και μόνο τυχαίοι δεν είναι αφού μιλάμε για τους Art Marcum και Matt Holloway, που είχαν βάλει την υπογραφή τους στο πρώτο Iron Man. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter η Fox θέλει να κάνει ένα “revival” σε στυλ Planet Of The Apes, με την κεντρική ιδέα, alien αστυνομικός δουλεύει παρέα με άνθρωπο συνάδελφο, να μην αναμένεται να την πειράξει κανείς.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles