23.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Η 2η ταινία τα… σπάει! Πότε θα δούμε το Dune 3;

    Το Dune: Part Two μόλις έφτασε στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά όπως ήδη γνωρίζουμε, υπάρχει σίγουρα περισσότερη ιστορία για το Arrakis, την οποία σκοπεύει να μας διηγηθεί ο σκηνοθέτης. Ευτυχώς, για τους fans, το Part Two οδεύει ολοταχώς ώστε να γίνει εισπαρακτική επιτυχία στο box office. Επομένως η ολοκλήρωση της τριλογίας με το Dune 3 θεωρείται δεδομένη.

    Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι επίσημο, σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Dune 3, όπως τι θα αφορά, πότε υπολογίζεται να κυκλοφορήσει και ποιοι επιστρέφουν από τις πρώτες δύο ταινίες.

    Το Dune 3 βρίσκεται καθ’οδόν;

    Σχεδόν σίγουρα. Η Warner Bros. φαίνεται πολύ πιθανό να επενδύσει σε μια τρίτη ταινία Dune, λαμβάνοντας υπόψη το πόσο καλά θα πάει το Part Two στο ταμείο. Εν τω μεταξύ, ο σκηνοθέτης Denis Villeneuve έχει δηλώσει ότι είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα. Πράγματι, έχει αναφέρει ότι ήδη δουλεύει πάνω σε ένα σενάριο για την τρίτη ταινία και ότι αν του αρέσει, θα τη γυρίσει.

    Πότε το Dune 3 θα βγει στις αίθουσες;

    Αυτή είναι η μεγαλύτερη απορία σχετικά με το Dune 3. Ο Villeneuve έχει ήδη πει ότι δεν θέλει να επιστρέψει αμέσως στη σειρά. Προτιμά να δώσει λίγο χρόνο για να ασχοληθεί με άλλα projects πριν επιστρέψει στην έρημο. Αυτό σημαίνει ότι το Dune 3 είναι πιθανώς αρκετά χρόνια μακριά. Το νωρίτερο που θα δούμε το Dune 3 είναι το 2028, αλλά φαίνεται πολύ πιθανό να χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 2030 για να δούμε το τέλος της saga.

    Τι θα δούμε στο Dune 3;

    Σύμφωνα με τον Villeneuve, η τρίτη ταινία θα ακολουθήσει πιθανώς αρκετά στενά την ιστορία του βιβλίου Dune Messiah. Αφού ο Villeneuve διαίρεσε το αρχικό μυθιστόρημα του Frank Herbert σε δύο μέρη, θα είχε νόημα να ολοκληρωθεί η τριλογία με την προσαρμογή του δεύτερου βιβλίου της σειράς. Πέραν αυτού, το Messiah είναι (κυρίως) η ολοκλήρωση της ιστορίας του Paul Atreides, κάτι που θα ήταν ταιριαστό και για την ταινία.

    Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν;

    Με ένα καστ τόσο λαμπερό, η επανένωση των πρωταγωνιστών θεωρείται εξαιρετικά δελεαστική και θα εκπλήρωνε εμπορικούς σκοπούς. Ακόμα, φαίνεται ότι ο Villeneuve είναι πιθανό να παρουσιάσει λίγο μεγαλύτερη την Alia στη δική του εκδοχή του Messiah, ώστε η Anya Taylor-Joy να μπορεί να συνεχίσει να την υποδύεται στην επόμενη ταινία.

    Διαβάστε επίσης:

    Dune 2: Ηθοποιός χτυπήθηκε από ιπτάμενο αντικείμενο στο Comic-Con της Βραζιλίας

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles