22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Οι 5 καλύτερες κάμερες ασφαλείας για το σπίτι!

    Θέλεις να κάνεις το σπίτι σου πιο ασφαλές; Σήμερα, οι κάμερες ασφαλείας προσφέρουν αρκετά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ελέγχου – μέρα ή νύχτα, μέσα ή έξω. Όμως για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να διαλέξεις αυτή που ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου. Παρακάτω παρουσιάζουμε 5 από αυτές που θεωρούμε εμείς ως τις καλύτερες:

     

    • Nest cam (150 δολάρια)

    sdvc

    Η Nest πλατφόρμα της Google συνεχίζει να προσθέτει νέα προϊόντα με σχεδιασμό που συνδυάζει τον μινιμαλισμό και τη λειτουργικότητα. Αυτό κάνει την Nest cam την εύκολη επιλογή για όσους ψάχνουν για μια απλή λύση στην παρακολούθηση εντός του σπιτιού. Αυτή η μικρή κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν παντού, ενώ προσφέρει on-line παρακολούθηση μέσω κινητού. Έχει νυχτερινή όραση, προσαρμοσμένες στα γούστα του χρήστη ειδοποιήσεις και μικρόφωνο. Από την άλλη, η κάμερα δεν είναι ασύρματη και δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε πολύ ψηλά μέρη.

     

    • Homeboy (190 δολάρια)

    sdf

    Το καλύτερο χαρακτηριστικό της κάμερας Homeboy είναι το ευέλικτο ασύρματο βίντεο. Η εγκατάσταση της γίνεται πολύ εύκολα, ενώ έρχεται μαζί με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί περίπου τρεις μήνες. Η κάμερα έχει τη δυνατότητα να στέλνει μικρά βίντεο κλιπ ασύρματα, εκτός από live βίντεο, ενώ έχει τη δυνατότητα να κρατάει στη μνήμη έως 12 ώρες εγγραφής. Οι ρυθμίσεις των ειδοποιήσεων είναι πολύ εύκολες, περιλαμβάνοντας ειδοποιήσεις κοινωνικών δικτύων κ.α.

     

    • Logitech Circle (200 δολάρια)

    fdg

    Δεδομένου ότι η Logitech ειδικεύεται στα αξεσουάρ για υπολογιστές, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δημιούργησε μια κάμερα ασφαλείας που περιλαμβάνει πλήθος από τελευταίας τεχνολογίας χαρακτηριστικά. Η Circle προσφέρει live HD βίντεο και νυχτερινή όραση, καθώς και μικρόφωνο. Η κάμερα περιλαμβάνει επίσης κάποια εξειδικευμένα χαρακτηριστικά, όπως ο έξυπνος διαχωρισμός ανάμεσα σε άνθρωπο και κατοικίδιο κ.α. Το αρνητικό της κάμερας Circle είναι ότι η μπαταρία του διαρκεί μόνο 12 ώρες.

     

    • Netgear Arlo Q (160 δολάρια)

    sdsd

    Η κάμερα Arlo Q υποστηρίζει full HD βίντεο, ειδοποιήσεις στο κινητό για ήχους ή κινήσεις, μικρόφωνο, νυχτερινή όραση και πολλά άλλα που την κάνουν να μη συγκρίνεται εύκολα με την αντίστοιχη της Logitech. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ αυτών των δύο είναι ότι η Arlo Q βγαίνει σε δύο εκδόσεις: μια ενσύρματη και μια μικροσκοπική κάμερα που συνδέεται παντού.

     

    • SkyBell HD (124 δολάρια)

    sdff

    Η SkyBell διαφέρει πολύ από τις προηγούμενες επιλογές, καθώς δεν είναι μόνο κάμερα. Η συσκευή λειτουργεί επίσης σαν κουδούνι πόρτας, που σημαίνει ότι είναι σχεδιασμένη για εγκατάσταση εκτός σπιτιού, ενώ έχει τη δυνατότητα προβάλει αναπάντητες κλήσεις ή παλιά βίντεο. Οι υπόλοιπες λειτουργίες περιλαμβάνουν νυχτερινή όραση, μικρόφωνο, live βίντεο και αισθητήρα κίνησης.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles