20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η 75η Τελετή Βραβείων BAFTA στα κανάλια Novacinema

    Τα βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (British Academy Film Awards), της μεγαλύτερης κινηματογραφικής γιορτής της Ευρώπης, έρχονται και φέτος στα κανάλια Novacinema. Το κόκκινο χαλί στρώνεται στο Royal Albert Hall του Λονδίνου και μεγάλοι αστέρες του κινηματογράφου διεκδικούν βραβεία σε περισσότερες από 20 κατηγορίες. Οικοδέσποινα της λαμπερής βραδιάς είναι η κωμικός και ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον.

    Αναλυτικότερα, η προβολή τους έχει προγραμματιστεί ως εξής:

    Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 – Novacinema1HD & NovastarsHD

    19:45: Η 75η Τελετή Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου – Preshow

    21:00: Η 75η Τελετή Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου από Novacinema1HD σε ζωντανή μετάδοση με ελληνικό σχολιασμό από την Πόλυ Λυκούργου και την Ιωσηφίνα Γριβέα και από NovastarsHD σε original version.

    Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 – Novacinema1HD

    19:45: Η 75η Τελετή Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου – Preshow

    20:10: Η 75η Τελετή Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου με ελληνικούς υπότιτλους.

    Παράλληλα, το «Novastars», το κανάλι των βραβείων, συνεχίζει μέχρι τις 27 Μαρτίου με την προβολή δύο διακεκριμένων ταινιών στα σημαντικότερα κινηματογραφικά βραβεία και φεστιβάλ, κάθε βράδυ από τις 21:30, αλλά και αφιερωμάτων που τιμούν μοναδικούς σκηνοθέτες και εξαιρετικές ερμηνείες, οδηγώντας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο στις μεγάλες τελετές απονομής βραβείων.

    Διαβάστε επίσης:

    Obi-Wan Kenobi: Έσκασε το teaser trailer και είναι ΕΠΟΣ! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles