22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Acer ανακοίνωσε την τιμή για το επικό κυρτό gaming laptop Predator 21X! (CES 2017)

    To είχαμε δει για πρώτη φορά στην έκθεση IFA 2016 και δεν σας κρύβουμε ότι  μείναμε πραγματικά έκπληκτοι, καθώς ήταν το κυρτό gaming laptop Predator 21X ξεπερνούσε τα όρια του συμβατικού laptop design. Το 21 ιντσών κυρτό display δεν ήταν όμως το μόνο που έκλεβε την παράσταση, καθώς η κυρτή πρόταση της laptop Acer έρχεται με δύο πανίσχυρες GeForce GTX 1080 GPUs στο εσωτερικό, CPU Intel Core i7-7820HK (με πολλές δυνατότητες για overclocking), 64GB μνήμης RAM (DDR4), ενώ αναλόγως με το configuration το Predator 21X μπορεί να δεχθεί έως και 4 SSD drives των 512GB!

    acer-predator-x21-2

    Οι εκπλήξεις βέβαια για το φορητό κτήνος της Acer δεν σταματούν εδώ, καθώς το Predator 21X έρχεται με ένα 4.2 sound system που προσφέρει τέλεια ηχητική απόδοση, ένα mechanical keyboard (όπως πρέπει σε κάθε gaming laptop που σέβεται τον εαυτό του), τεχνολογία eye-tracking, SD card slot, ένα αριθμητικό πληκτρολόγιο που μπορεί να μετατραπεί σε touchpad και ένα ξεχωριστό σύστημα ψύξης το οποίο περιλαμβάνει πέντε ανεμιστήρες. Και επειδή διαβάζοντας μέχρι εδώ θα αναρωτιέστε πόσο θα πηγαίνει το μαλλί… μάλλον οι περισσότεροι θα πρέπει να ελπίζουμε στο να πιάσουμε το Τζόκερ, καθώς όπως ανακοίνωσε η Acer το Predator 21X θα στοιχίζει 8.999 δολάρια. Ναι, καλά διαβάσατε (και δεν πρόκειται για “τυπογραφικό” λάθος), καθώς το πανέμορφο κυρτό gaming laptop της Acer θα αγγίζει τα 9000 δολάρια! Σίγουρα λίγοι θα το αποκτήσουν τον Φλεβάρη που θα αρχίσει η διάθεση του, οι υπόλοιποι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι απλώς να το θαυμάζουμε…

    Διαβάστε όλες τις σημαντικές ανακοινώσεις της έκθεσης CES 2017 που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Las Vegas   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles