19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Adidas θα κυκλοφορήσει παπούτσια φτιαγμένα από πλαστικό θαλάσσης

    Η Adidas δεσμεύτηκε να αξιοποιήσει ανακυκλώσιμα σκουπίδια που βρίσκονται στις θάλασσες και να δημιουργήσει ένα οικολογικό ζευγάρι παπουτσιών. Η εταιρία αθλητικών ειδών έδειξε στο κοινό ένα παπούτσι, του οποίου η σόλα δημιουργήθηκε από 3D εκτυπωτή και πλαστικό που ανακτήθηκε από τις θάλασσες την προηγούμενη χρονιά, ως μέρος της συνεργασίας της με την Parley, έναν οργανισμό ενάντια στην μόλυνση των θαλασσών. Αυτό το παπούτσι δημιουργήθηκε μόνο για επίδειξη, αλλά η εταιρία μας προσφέρει τώρα μια ματιά στο νέο της προϊόν που ονόμασε, Adidas x Parley.

    σδφσδφ

    Ένα νέο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών σε περιορισμένη έκδοση που είναι φτιαγμένο από θαλάσσιο πλαστικό της Parley και παράνομα δίχτυα που βρέθηκαν σε μεγάλο βάθος και ανακτήθηκαν από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Sea Shepherd κατά τη διάρκεια μιας αποστολής με σκοπό την προστασία την θαλάσσιας ζωής στον Νότιο Ωκεανό. Μόνο πενήντα ζευγάρια θα διατεθούν, τα οποία θα δοθούν μέσω διαγωνισμού στο Instagram που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο.

    Τα νέα αυτά παπούτσια θα αποτελέσουν ένα μέρος των αλλαγών που κάνει η Adidas στη προσπάθεια να γίνει πιο φιλική στο περιβάλλον. Έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί πλαστικές σακούλες στα καταστήματα της και μικροσφαιρίδια σε άλλα προϊόντα της, όπως τα αφρόλουτρα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles