14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η αυτοκινούμενη βαλίτσα της Coolpeds είναι ιδανική για μεγάλα αεροδρόμια!

    Στην έκθεση ηλεκτρονικών CE China, στην πόλη Σεντζέν της Κίνας, είδαμε πολλά… μοντέλα που δεν υπάρχουν ούτε στην Ευρώπη και λύσεις τεχνολογίες για κάθε σκοπό, αλλά και έξυπνα gadgets. Η αυτοκινούμενη βαλίτσα Coolpeds ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, καθώς διαθέτει ηλεκτροκινητήρα και τρείς ρόδες, ώστε να μεταφέρει εσάς και τις αποσκευές σας ταχύτατα!

    603972365133316cee6735a7b2edc538 ηλεκτρικη βαλιτσα coolpeds (1) ηλεκτρικη βαλιτσα coolpeds (2) ηλεκτρικη βαλιτσα coolpeds (3)

    Σε μεγάλα αεροδρόμια η μετακίνηση από terminal σε terminal και στην εκάστοτε πύλη αναχώρησης είναι συχνά αρκετά χρονοβόρα αλλά και κουραστική. Η βαλίτσα Coolpeds διαθέτει δικό της ηλεκτροκινητήρα και λειτουργεί σαν… πατίνι, αλλά ταυτόχρονα μεταφέρει και τις αποσκευές σας! To βάρος της ανέρχεται στα 7,9 κιλά, διαθέτει αυτονομία 10 χιλιομέτρων και αναπτύσσει ταχύτητα έως 20 Km/h! Επίσης, συμπτύσσεται με 2-3 απλές κινήσεις και λαμβάνει τις διαστάσεις μια απλής hard-case βαλίτσας, ώστε να χωρά άνετα στους χώρους του αεροπλάνου. Δείτε τις φωτογραφίες και το video μας!

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles