24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η αγγελία του μήνα στο Craigslist: Μείνε σε ένα ρετιρέ με 1 δολάριο το μήνα αρκεί να…

    Κάποιος “ψάρεψε” αυτή τη μοναδική αγγελία από το Craigslist και μπορεί να μην γνωρίζουμε αν είναι αληθινή, όμως δεν μπορούσε παρά να τραβήξει το ενδιαφέρον μας.

    Μία μοναδική προσφορά λοιπόν για κάποιον, ώστε να ζήσει σε ένα ρετιρέ στην Washington πληρώνοντας μόλις ένα δολάριο το μήνα… Ποια είναι η “παγίδα”; Δεν ξέρουμε αν θα τον ενοχλεί, αλλά θα πρέπει να κυκλοφορεί σ’ αυτό ολόγυμνος. Τσιτσίδι… Πώς το λένε αλλιώς. Χωρίς ρούχα!

    Επίσης πρέπει να είναι όμορφος, κάτω των 26 και με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά, όπως βλέπετε και στην ίδια την αγγελία.

    Screen_Shot_2013-11-23_at_11.14.42_AM

    Το καλύτερο κομμάτι της αγγελίας, ωστόσο, είναι αυτό που λέει “arraignment would be most “looking” but some “touching” will be required”… Δεν το μεταφράζουμε, για να μη χάσει το μεγαλείο του… καταλαβαίνετε.

    Ευκαιριάρα, αλλά, όπως αναφέρει και το Gawker, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ζητήσει κάποιες διευκρινίσεις. Για παράδειγμα, “όταν λέμε γυμνός εννοούμε… εντελώς;” “Το σπίτι θα έχει επαρκή θέρμανση;” …και άλλα ανάλογα ερωτήματα που μπορεί να κάνει κάποιος που θέλει να τρολάρει μέχρι θανάτου την αγγελία. Εδώ που τα λέμε, μεταξύ μας, είναι και το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος διαβάζοντας κάτι τέτοιο…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles