13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η AGON by AOC ανακοίνωσε μια QHD AGON PRO gaming οθόνη 300Hz και ένα ποντίκι με NVIDIA Reflex!

    Μία από τις κορυφαίες μάρκες οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο – η AGON by AOC – ανακοινώνει με περηφάνια την AGON PRO AG274QGM, μια mini LED οθόνη κορυφαίας ταχύτητας. Η 68,6 εκ (27″) AG274QGM διαθέτει IPS Panel με ανάλυση QHD (2560 x 1440 pixels), εκπληκτικό ρυθμό ανανέωσης 300 Hz, υποστήριξη NVIDIA G-SYNC ULTIMATE και NVIDIA Reflex Analyzer. Για να συμπληρώσει αυτήν την εντυπωσιακή οθόνη, η AGON by AOC ανακοινώνει ότι το gaming ποντίκι AOC GAMING GM510 τώρα υποστηρίζει και το NVIDIA Reflex, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με την AG274QGM για να δώσει στους gamers ακριβή στοιχεία σχετικά με την καθυστέρηση του συστήματός τους. Οι gamers μπορούν πλέον να συμμετέχουν σε ανταγωνιστικούς αγώνες γνωρίζοντας ότι ο λανθάνων χρόνος τους είναι όσο χαμηλότερος μπορεί, χωρίς να εμποδίζονται από τον εξοπλισμό τους τα γρήγορα αντανακλαστικά τους.  

    Gaming στα άκρα

    Στο ανταγωνιστικό περιβάλλον των παιχνιδιών με γρήγορο ρυθμό, όπου η νίκη μετριέται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, το ρίσκο είναι υψηλό και ένας μόνο λάθος υπολογισμός, ή ακόμη και μια μικρή καθυστέρηση εισόδου μπορεί να σημαίνει πρόωρη απώλεια. Τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν το Reflex API της NVIDIA μειώνουν τον λανθάνοντα χρόνο εισόδου συγχρονίζοντας δυναμικά το Geforce της GPU με την CPU, ώστε οι παίκτες να αποκτούν στόχους πιο άμεσα, να αντιδρούν πιο γρήγορα και να στοχεύουν με ακρίβεια. Επιπλέον, η σουίτα  Reflex Analyzer της NVIDIA μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με τις οθόνες και τις συσκευές εισόδου που υποστηρίζονται από το NVIDIA Reflex, επιτρέποντας στους χρήστες να δουν ακριβώς ποιος είναι ο συνολικός λανθάνοντας χρόνος του συστήματος και να μεταβούν σε παιχνίδια γνωρίζοντας ότι ο υπολογιστής τους λειτουργεί με τη χαμηλότερη δυνατή καθυστέρηση.


    Ανεβάζοντας τον πήχη

    Η οθόνη AGON PRO AG274QGM είναι σχεδιασμένη ακριβώς για αυτό το ανταγωνιστικό και εξειδικευμένο κοινό, όπου μετράνε ακόμη και τα χιλιοστά του δευτερολέπτου. Αυτή η φιλόδοξη gaming οθόνη προσφέρει εξαιρετικό ρυθμό ανανέωσης 300 Hz και χρόνο απόκρισης μόλις 1 ms GtG. Η AG274QGM διαθέτει ανάλυση QHD (2560 x 1440 pixels), ένα ιδιαίτερα  ελκυστικό στοιχείο σήμερα, όσον αφορά την επίτευξη υψηλών ρυθμών καρέ και ταυτόχρονα υψηλής οπτικής πιστότητας.

    Το IPS panel ευρείας γκάμας της AG274QGM εξασφαλίζει ευρείες γωνίες θέασης και μεγάλη ακρίβεια χρωμάτων, που υποστηρίζεται με μια παντεταρισμένη βαθμονόμηση χρωμάτων από την NVIDIA. Ο οπίσθιος φωτισμός mini LED της οθόνης αποτελείται από 576 ρυθμιζόμενες ζώνες, επιτρέποντας στην οθόνη να πετύχει την πιστοποίηση VESA DisplayHDR 1000 για εντυπωσιακά φωτεινά γραφικά και βαθύ μαύρο, προσφέροντας μια πραγματικά καθηλωτική οπτική εμπειρία.  Σε συνδυασμό με τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης των 300 Hz, αυτό καθιστά την AG274QGM μια mini LED οθόνη κορυφαίας ταχύτητας. Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο συνοδεύεται από την τεχνολογία NVIDIA GSYNC ULTIMATE, για να παρέχει στους χρήστες τα πλεονεκτήματα ενός μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης για την εξάλειψη του τραυλίσματος και του σκισίματος. Επίσης, μειώνει την καθυστέρηση εισόδου ακόμα και όταν είναι ενεργοποιημένες οι λειτουργίες υψηλής πιστότητας, όπως το ρεαλιστικό HDR. Η ενσωματωμένη μονάδα G-SYNC προσφέρει μεταβλητή ταχύτητα overdrive, όπου η απόκριση των pixels βελτιστοποιείται για αλλαγές στο ρυθμό ανανέωσης. Η AG274QGM δίνει τη δυνατότητα στους gamers να απολαμβάνουν μια πραγματικά ghosting-free εμπειρία με ρυθμούς καρέ λιγότερους και από τους ιδανικούς.

    Η οθόνη AG274QGM περιλαμβάνει επιπλέον το NVIDIA Reflex Analyzer. Αυτό το module ανιχνεύει τα κλικς που προέρχονται από ένα gaming ποντίκι και μετρά το χρόνο αλλαγής των εικονοστοιχείων που προκύπτουν στην οθόνη (π.χ. ένα φλας στο στόμιο ενός όπλου). Για μεγαλύτερη ευελιξία στην καθημερινή χρήση, η AG274QGM διαθέτει τέσσερις θύρες USB 3.2, δίνοντας στους χρήστες άμεση συνδεσιμότητα για τα περιφερειακά τους, όπως πληκτρολόγιο, ή ποντίκι. Η πράσινη θύρα USB μεταξύ των συνδέσεών της προορίζεται για ενσωμάτωση με το NVIDIA Reflex Analyzer.

    H AGON by AOC επισημαίνει ένα ακόμη gaming ποντίκι που υποστηρίζει τη λειτουργία NVIDIA Reflex. Μετά την κυκλοφορία του αμφιδέξιου ποντικιού gaming GM500 το 2021, η AGON by AOC παρουσιάζει τώρα το νέο ποντίκι AOC GAMING GM510 NVIDIA Reflex. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό, δεξιόχειρο ποντίκι με ένα ασυνήθιστο μοτίβο κηρήθρας και μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Το μοναδικό του σχήμα και η δομή κάνει το ποντίκι όσο πιο ελαφρύ γίνεται (58 γρ), ενώ τα μειωμένα σημεία επαφής και ο ελαφρύς σχεδιασμός του, το καθιστούν πολύ πιο άνετο στο χειρισμό. Εξοπλισμένο με έναν υψηλής ποιότητας αισθητήρα Pixart PMW3389 και ανθεκτικούς διακόπτες Kailh με 80 εκατομμύρια κλικ, το AOC GM510 προσφέρει αληθινά 16000 DPI, επιτάχυνση 50 g και ακρίβεια παρακολούθησης 400 ίντσες ανά δευτερόλεπτο. Όλα τα παραπάνω προσόντα σε συνδυασμό, το καθιστούν ένα κατάλληλο εργαλείο υψηλής ακρίβειας για ανταγωνιστικούς παίκτες.

    Δεδομένου ότι και τα δύο αυτά προϊόντα υποστηρίζουν το NVIDIA Reflex, το ποντίκι GM510 μπορεί να συνδεθεί στην ειδική θύρα Reflex USB της AG274QGM, δίνοντας στους παίκτες άμεση, ακριβή ανατροφοδότηση σχετικά με την καθυστέρηση του συστήματός τους. Στον αγωνιστικό κόσμο του gaming, όπου οι χρόνοι αντίδρασης και η χαμηλή καθυστέρηση είναι υψίστης σημασίας, η AG274QGM και το GM510 θα είναι οι καλύτεροι σύντροφοι του gamer. Με τον παραπάνω εξοπλισμό, οι gamers μπορούν εύκολα να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα λανθάνοντος χρόνου του συστήματος και να βελτιώσουν την απόδοση των συστημάτων τους σε άμεση ανάδραση. Τα παιχνίδια γρήγορου ρυθμού και υψηλών οκτανίων στην ανταγωνιστική σκηνή δεν ήταν ποτέ πιο συναρπαστικά!

    Η διαθεσιμότητα και η προτεινόμενη τιμή λιανικής της AGON PRO AG274QGM δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

    Το ποντίκι AOC GAMING GM510 είναι ήδη διαθέσιμο στην προτεινόμενη τιμή λιανικής στα  €39,90.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles