18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Η AGON by AOC παρουσιάζει μια esports οθόνη 24,5″, με ζωντανή εικόνα, υψηλή αντίθεση και 240Hz!

    Η AGON by AOC – μία από τις κορυφαίες μάρκες gaming οθονών[1] και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο – παρουσιάζει την AOC GAMING 25G3ZM/BK, μια επίπεδη οθόνη παιχνιδιών 24,5″ (62,23 εκ.) με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, χρόνο απόκρισης 1 ms GtG και 0,5 ms MPRT, ιδανική για σκληροπυρηνικούς παίκτες που αγωνίζονται σε γρήγορους τίτλους esports. Χάρη στο Fast VA Panel, η 25G3ZM/BK συνδυάζει υψηλές ταχύτητες καρέ και γρήγορη απόκριση με ζωντανά, βαθιά χρώματα, μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υψηλή αναλογία αντίθεσης 3000:1. Ξεχωρίζοντας τόσο σε οπτικά ελκυστικά story-driven games, όσο και σε ανταγωνιστικούς τίτλους esports, η νέα AOC GAMING 25G3ZM/BK θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 239,00 €.

    H AOC GAMING 25G3ZM/BK αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους gamers που αναβαθμίζουν τους υπολογιστές τους, ώστε να μπουν κατευθείαν στη δράση των online competitions και των ranked matches. Το ιδανικό μέγεθος των 24,5 ιντσών επιτρέπει στους παίκτες και τους λάτρεις των esports να εστιάζουν σε ολόκληρη την οθόνη ταυτόχρονα σε σύγκριση με τις μεγαλύτερες οθόνες 27-32″, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσουν ούτε έναν στόχο στην περιφερειακή τους όραση. Με ανάλυση Full HD (1920×1080) στο μέγεθος της οθόνης 24,5″, η 25G3ZM/BK παράγει ευκρινείς εικόνες με πυκνότητα pixel 90 PPI.

    Επιπλέον, καθώς οι σύγχρονες GPU επιβαρύνονται λιγότερο από το Full HD, μπορούν να επιτύχουν πολύ υψηλές ταχύτητες καρέ, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την οθόνη με 240 Hz. Με τη λειτουργία μείωσης θόλωσης κίνησης (MBR), η 25G3ZM/BK επιτυγχάνει MPRT μόλις 0,5 ms, εξαλείφοντας το θόλωμα ή το μουτζούρωμα σε σκηνές που κινούνται γρήγορα. Η υποστήριξη Adaptive-Sync με μεταβλητό εύρος ρυθμού ανανέωσης 48-240 Hz εξασφαλίζει μια εμπειρία παιχνιδιού χωρίς τραύλισμα και σκίσιμο οθόνης. Επιπλέον, η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου της 25G3ZM/BK επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν μια σχεδόν απευθείας οπτική ανατροφοδότηση των ενεργειών τους.

    Η 25G3ZM/BK προσφέρει αναλογία αντίθεσης 3000:1 χάρη στην τεχνολογία του VA panel, βάθος χρώματος 8 bit για 16,7 εκατομμύρια χρώματα και κάλυψη 100% sRGB, καθιστώντας την ιδανική για gaming, για διασκέδαση και πολυμέσα, ακόμη και για δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου. Χάρη στις ευρείες γωνίες θέασης 178°/178° και τη φωτεινότητα των 300 nits, η 25G3ZM/BK προσφέρει άνετη προβολή σε όλες σχεδόν τις ρυθμίσεις περιβάλλοντος. Η υποστήριξη της τεχνολογίας Flicker-Free και της ρύθμισης low blue light, βελτιώνουν την εμπειρία θέασης τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας.

    Κατασκευασμένη για εντατικά gaming sessions, η 25G3ZM/BK προσφέρει μια ανθεκτική βάση 4 ποδιών με όσο το δυνατόν μικρότερο αποτύπωμα, ενώ διαθέτει εργονομικές ρυθμίσεις ύψους 130 mm, περιστροφής άξονα (κατακόρυφο 90°) αλλά και γενναιόδωρες ρυθμίσεις περιστροφής και κλίσης. Το άνοιγμα διαχείρισης καλωδίων στη βάση βοηθά στην αποσυμφόρηση του γραφείου, ενώ η δυνατότητα τοποθέτησης βάσης VESA και η σχεδίαση χωρίς πλαίσιο στις τρεις πλευρές καθιστούν την ανάπτυξή της σε ρύθμιση πολλαπλών οθονών αρκετά εύκολη. Τρεις πηγές μπορούν να συνδεθούν με στην  25G3ZM/BK χάρη στις θύρες DisplayPort 1.2 και 2x HDMI 2.0.

    Το λογισμικό AOC G-Menu μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροποποίηση των ρυθμίσεων OSD, όπως το Dial Point (crosshair overlay) – ιδανικό για τίτλους FPS – ή το Shadow Control για την ανάδειξη λεπτομερειών σε σκοτεινά σημεία χωρίς να επηρεάζεται ολόκληρη η εικόνα, και το Frame Counter για την εμφάνιση καρέ ανά δευτερόλεπτο στη γωνία της οθόνης. Η 25G3ZM/BK είναι επίσης συμβατή με κονσόλες της τρέχουσας γενιάς (PS5 και Xbox Series S και X) και μπορεί να προβάλει την εικόνα τους σε ανάλυση 1920×1080 στα 120 Hz.

     

    Η AOC GAMING 25G3ZM/BK θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο του 2022 με προτεινόμενη τιμή λιανικής 239,00 €

    ********

    [1] IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2021 Q4

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles