12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η AGON by AOC παρουσιάζει την ευρεία 32″ gaming οθόνη AG325QZN/EU με υψηλή απόδοση 240 Hz σε 1 ms GtG και HDR

    Η AGON by AOC – κορυφαία μάρκα οθονών και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο– ανακοίνωσε το λανσάρισμα του επόμενου μοντέλου στη σειρά gaming οθονών AGON 5. Η οθόνη των 31,5’’ (80 εκ. διαγώνιο) AGON AG325QZN/EU, διαθέτει Fast VA panel, το οποίο μπορεί να λειτουργεί με εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 240 Hz. Επιπλέον, με αξιοσημείωτο λόγο αντίθεσης 3000:1, βαθύ μαύρο, πλούσια χρώματα και πιστοποίηση DisplayHDR 400, η AG325QZN/EU προσφέρει δυναμικά γραφικά ενώ ο χρόνος απόκρισης GtG έως 1 ms και MPRT 0,5 ms δείχνει ότι η οθόνη έχει κατασκευαστεί για να κερδίζει βραβεία. Χάρη στο επιβλητικό της μέγεθος, η AG325QZN/EU εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα χρήσεων, από μεγάλα gaming stations έως παιχνίδια του καναπέ ή ακόμα και ειδικές ρυθμίσεις προσομοιωτή.

    Όσο μεγαλύτερη οθόνη, τόσο καλύτερη

    Ενώ οι παίκτες των FPS esports προτιμούν οθόνες μικρότερου μεγέθους (27 ή ακόμα και 24 ιντσών) ώστε να επικεντρώνονται καλύτερα σε όλη τη δράση που συμβαίνει ταυτόχρονα, τα esports και τα ανταγωνιστικά παιχνίδια καλύπτουν πλέον όλα τα είδη παιχνιδιού, όπου μια οθόνη 32″ μπορεί να έχει περισσότερη χρηστικότητα. Τα παιχνίδια δράσης/RPG, τα παιχνίδια μάχης και στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο και turn-based ή τα παιχνίδια προσομοίωσης, όλα επωφελούνται από ένα μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης για την καλύτερη εμφάνιση περίπλοκων λεπτομερειών ή/και για την καλύτερη εμβύθιση του παίκτη στη δράση του παιχνιδιού.

    Μια οθόνη 31,5″, όπως η AG325QZN/EU, προσφέρει περισσότερη επιφάνεια, διατηρώντας παράλληλα τον κοινό λόγο διαστάσεων 16:9, διευκολύνοντας τη ρύθμιση για τους παίκτες. Η AG325QZN/EU διαθέτει ανάλυση QHD (2560×1440), η οποία είναι ο τέλειος συνδυασμός για πλούσιες λεπτομέρειες και υψηλούς ρυθμούς καρέ. Για παράδειγμα, σε σύγκριση με τις 4K, οι σύγχρονες GPU μπορούν να επιτύχουν 240 fps σε ανάλυση QHD πολύ πιο εύκολα σε πολλά παιχνίδια, επιτρέποντας στους παίκτες να επωφεληθούν από τους υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης από την πρώτη μέρα. Χάρη δε στον συνδυασμό υψηλού ρυθμού ανανέωσης και υψηλής ανάλυσης, η AG325QZN/EU είναι μια ανθεκτική gaming οθόνη που μπορεί να καλύπτει τους παίκτες για αρκετά χρόνια.

    Γρήγορη δράση, γρήγορη απόκριση

    Η AG325QZN/EU χρησιμοποιεί ένα Fast VA panel, προσφέροντας γρήγορους χρόνους μετάβασης pixel (έως 1 ms GtG) και χαμηλή παραμονή pixel (0,5 ms MPRT), με διαφορετικά επίπεδα overdrive για να διαλέξετε, ώστε οι παίκτες να μπορούν να προσαρμόσουν την απόκριση της οθόνης σύμφωνα με το γούστο τους, για να επιτύχουν μια εμπειρία παιχνιδιού χωρίς είδωλα. Η υποστήριξη Adaptive-Sync εξασφαλίζει παιχνίδια χωρίς screen tearing και χωρίς stutter και στις δύο πλατφόρμες. Ενώ σε μια οθόνη 60 Hz, ο χρήστης θα βλέπει ένα νέο καρέ κάθε 16 ms, αυτό μειώνεται σε μόλις 4 ms σε μια οθόνη ρυθμού ανανέωσης 240 Hz. Με το πολύ μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ των καρέ, οι παίκτες θα αισθάνονται πιο συνδεδεμένοι με το παιχνίδι – επιτρέποντάς τους να αντιδράσουν πιο γρήγορα στις ενέργειες των αντιπάλων τους και τελικά να κερδίσουν τον ανταγωνισμό.

    Πολυχρηστική και ευέλικτη

    Εκτός από τις ώρες παιχνιδιού, το μεγάλο μέγεθος των 31,5″, καθιστά την οθόνη «θηρίο» παραγωγικότητας στις καθημερινές εργασίες. Το μεγάλο περιβάλλον εργασίας της οθόνης επιτρέπει στους χρήστες να ανοίγουν και να εργάζονται σε πολλά παράθυρα εφαρμογών ταυτόχρονα. Χάρη στην πιστοποίηση VESA DisplayHDR 400, η AG325QZN/EU αποδίδει περιεχόμενο HDR σε βίντεο και παιχνίδια. Επιπροσθέτως, με μέγιστη φωτεινότητα 400 nits και ευρείες γωνίες θέασης (178/178°), η οθόνη είναι επίσης κατάλληλη για χρήση σε χώρους με έντονο φωτισμό. Περιλαμβάνεται ακόμα σύνδεση USB 3.2 4 θυρών και θύρα upstream USB προς τον υπολογιστή, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέουν τα περιφερειακά απευθείας στην οθόνη, μειώνοντας την ακαταστασία στην επιφάνεια του γραφείου τους.

    Όπως και άλλα μοντέλα AGON 5, η AG325QZN/EU διαθέτει κομψή, minimal σχεδίαση με πολύ λεπτά πλαίσια και ανθεκτική μεταλλική βάση. Η εργονομική

    βάση με ρυθμίσεις κλίσης (-5/23°), ύψους (150 mm), περιστροφής (-20/20°) και προσανατολισμό 90°, επιτρέπει άνετη χρήση για κάθε χρήστη και κάθε περίσταση.

    Η AGON AG325QZN/EU θα είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο του 2023 με προτεινόμενη τιμή λιανικής 579,00€.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles