18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η ΑΙ εναντίον της ανθρωπότητας στο νέο trailer του The Creator

    Η τεχνητή νοημοσύνη έχει μπει πια δυναμικά στη ζωή μας. Στην επερχόμενη ταινία The Creator της 20th Century όμως, η ΑΙ αναμένεται να πάρει μια πιο επικίνδυνη μορφή και να στραφεί εναντίον της ανθρωπότητας. Ένας άντρας, λοιπόν, θα αναλάβει να βρει το μυαλό πίσω από την τεχνολογία. Μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί μπορούμε να πάρουμε από το πρώτο trailer της ταινίας.

    Όπως μπορούμε να δούμε στο trailer, το The Creator επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Joshua, έναν πρώην πράκτορα των ειδικών δυνάμεων που θρηνεί μετά την εξαφάνιση της συζύγου του (Gemma Chan). Εν μέσω της θλίψης του, ο ήρωας στρατολογείται για να εντοπίσει το άπιαστο μυαλό πίσω από την προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη, η οποία είναι γνωστή μόνο ως «Ο Δημιουργός». Αλλά ο Δημιουργός δεν έφτιαξε μόνο την τεχνολογία διεξαγωγής πολέμου, έχει επίσης το όπλο για να τερματίσει τον πόλεμο για πάντα. Έτσι, ο Joshua και οι συνάνθρωποί του ξεκινούν να βρουν το όπλο, αλλά γρήγορα ανακαλύπτουν ότι το αυτό που προορίζονται να καταστρέψουν είναι μια ΑΙ με τη μορφή ενός μικρού παιδιού.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Η ταινία γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Gareth Edwards, ο οποίος επινόησε την ιστορία και έγραψε το σενάριο με τον Chris Weitz. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Yariv Milchan, Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Nick Meyer και Zev Foreman. Μαζί με τους Washington και Chan, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ken Watanabe, Sturgill Simpson, Allison Janney και Madeleine Yuna Voyles. Η κυκλοφορία του The Creator σηματοδοτεί μια ακόμα ταινία με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη και η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες το Fast X (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles