23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    H Alicia Vikander του Ex Machina είναι η νέα Lara Croft

    Η Alicia Vikander πρέπει να περνάει τις καλύτερες μέρες της ζωής της. Κέρδισε το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την τρομερή της ερμηνεία στο The Danish Gir, είναι στο καστ του Jason Bourne δίπλα στον Matt Damon και τώρα έγινε γνωστό πως θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο reboot του Tomb Raider, που δεν είναι άλλος από εκείνος της Lara Croft!

    Ex Machina

    H ηθοποιός από την Σουηδία που έκανε τρομερή εντύπωση και στο sci-fi Ex Machinaείναι το εκλεκτό πρόσωπο που επέλεξε η Warner Bros για να βασίσει επάνω της επιστροφή του franchise, με την Vikander να αναλαμβάνει να ερμηνεύσει τη νέα και άπειρη εκδοχή της Lara Croft.
    Ο Roar Uthaug (The Wave) είναι εκείνος που θα σκηνοθετήσει το φιλμ παραγωγής Warner Bros/MGM που συζητιέται από το 2011 αλλά όλο προέκυπταν καθυστερήσεις στο πλάνο. Την διάσημη αρχαιολόγος με ροπή στην περιπέτεια Lara Croft είχε φυσικά ερμηνεύσει η Angelina Jolie στα φιλμ Lara Croft: Tomb Raider (2001) και Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003) που συνολικά είχαν φέρει στο box office 432 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles