11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η αλλαγή που περιμένατε; Live video και αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα έφτασαν στο Instagram!

    Οι φήμες για τη λειτουργία Live Video στο Instagram επιβεβαιώνονται, με την επίσημη ανακοίνωση στο blog του, καθώς το νέο update φέρνει τη δυνατότητα στο Instagram Stories, μαζί με την υποστήριξη αυτοκαταστρεφόμενων μηνυμάτων από την εφαρμογή.

    instagram-live-video

    Πώς θα τραβήξετε και θα δείτε live video στο Instagram;

    Για να καταγράψετε ένα live video, κάνετε swipe right από το feed σας, ώστε να ανοίξει η κάμερα, και μετά tap στο “Start Live Video”. Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, μπορείτε να κάνετε pin ένα σχόλιο που θα βλέπουν όλοι ή να απενεργοποιήσετε εντελώς τα μηνύματα.

    in

    Οι φίλοι σας μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για το πότε είστε live ώστε να σας παρακολουθήσουν, ενώ παράλληλα βλέπουν ένα live στο κυκλάκι με τη φωτό του account σας στο Stories. Επιπλέον, μέσα από το Explore μπορείτε να ανακαλύψετε νέα live stories, που εκείνη τη στιγμή προβάλλονται στο Instagram.

    https://vimeo.com/192221148

    Πώς θα στείλετε και θα λάβετε αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα στο Instagram

    Επιπλέον, το Instagram φέρνει και τα αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα (με φωτογραφία ή video) σε κάποιο φίλο ή group φίλων σας – μηνύματα δηλαδή τα οποία εξαφανίζονται μετά από τη θέασή τους, ενώ ο αποστολέας θα λαμβάνει ειδοποίηση αν ο παραλήπτης τραβήξει screenshot ή κάνει replay. Μπορείτε να στείλετε αυτοκαταστρεφόμενα μημύματα μόνο σε άτομα που σας ακολουθούν.

    Πώς θα το κάνετε; Κάνοντας swipe right στην κάμερα για να λάβετε φωτό ή video και, στη συνέχεια, tap στο βέλος για να το στείλετε ιδιωτικά. Για να ανοίξετε το inbox σας, κάντε tap στο νέο paper airplane icon στην πάνω δεξιά γωνία ή κάντε swipe left. Θα δείτε τις disappearing photos & videos σε μία μπάρα στο πάνω μέρος.

    instagram-direct-ephemeral

    Μμμ, σας θυμίζει λίγο Snapchat όλο αυτό;

    https://vimeo.com/192220333

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles