22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    «I Am Groot»: Έρχεται στις 10 Αυγούστου στο Disney Plus

    Η animated σειρά «I Am Groot» γνωρίζαμε ότι θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι στο Disney Plus, όμως τώρα γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία. Στις 10 Αυγούστου στην πλατφόρμα θα ανέβουν τα επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Baby Groot, στον οποίο δίνει τη φωνή ο Vin Diesel.

    Η Marvel Studios αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας για την επερχόμενη σειρά σε ένα tweet, παρουσιάζοντας την επίσημη αφίσα με τον Baby Groot να χαλαρώνει φορώντας τα ακουστικά του.

    Εκτός από το poster, η Marvel και η Disney δεν έχουν αποκαλύψει και πολλά για το show, πέρα από την περιγραφή που αναφέρει τα εξής: «τις ένδοξες μέρες του Baby Groot, καθώς μεγαλώνει και μπλέκει σε μπελάδες, ανάμεσα στα αστέρια».

    Δε γνωρίζουμε αν άλλοι Guardians θα εμφανιστούν στη σειρα σε animated μορφή ή αν τα επεισόδια θα επικεντρωθούν αποκλειστικά στο Groot και στο εξαιρετικά περιορισμένο λεξιλόγιό του.

    Διαβάστε επίσης:

    Στις 22 Ιουνίου το “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” στο Disney Plus

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles