BREAKING

16

Η ανακοίνωση του νέου iPhone live @ Cupertino: This is our night!

>> GMT -8 11:50 GMT +2 21:50

Να και οι επίσημες φώτο του iPhone 4S... σημειώστε πως οι πληροφορίες μας λένε για κυκλοφορία του iPhone 4S στην Ελλάδα, 25 Νοεμβρίου.


 

>> GMT -8 11:40 GMT +2 21:40

Τέλος! Sorry Guys, No iPhone 5 today! Το digitallife δικαιώνεται πανηγυρικά!


 

>> GMT -8 11:35 GMT +2 21:35

Στις 14 Οκτωβρίου σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία

Σε 22 ακόμη χώρες στις 28 Οκτωβρίου (όχι Ελλάδα)

και σε 70 ακομη χωρες εως τα τελη του ετους

>> GMT -8 11:31 GMT +2 21:31

Τιμές για το iPhone 4s 16 gb $199, 32 gb $299 64 GB $399 Με δύο χρόνια συμβόλαιο

iPhone 4 8GB $99 iPhone 3GS 8GB ΔΩΡΕΑΝ με διετές συμβόλαιο

>> GMT -8 11:29 GMT +2 21:29

Αυτά λοιπόν για το iPhone 4S... Θα έχουμε κάτι άλλο ή τελειώσαμε;

>> GMT -8 11:27 GMT +2 21:27

Οι φωνητικές εντολές και οδηγίες λειτουργούν προς το παρόν μόνο σταΑγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Η Ελλάδα κλασικά στην απ' όξω...

>> GMT -8 11:17  GMT +2 21:17

Το πιο ελληνικό κομμάτι της παρουσίασης: ο Phill ψάχνει για greek restaurant στο Palo Alto... Αφού δεν συγκινήσαμε το κοινό με τοhardware, ας φάμε τουλάχιστον...

 

>> GMT -8 11:16  GMT +2 21:16

Φωνητική αναγνώριση και εντολές για το iOS 5. Θυμάστε τι έλεγε ηπρόσκληση; Let's talk iPhone...

>> GMT -8 11:11  GMT +2 21:11

"The most amazing iphone yet". Ουδέν σχόλιο.

>> GMT -8 11:10  GMT +2 21:10

Airplay Mirroring. Ο νέος τρόπος για να παίζεις παιχνίδια στην τηλεόραση από το "ολοκαίνουργιο" iPhone σου ασύρματα...

>> GMT -8 11:08 GMT +2 21:08

Τώρα μιλάμε για βίντεο. 1080p καταγραφή στα 30 καρέ...

>> GMT -8 11:06 GMT +2 21:06

Καταργούνται οι δυο εκδόσεις. Το iPhone 4 είναι CDMA και GSM, για ναεξυπηρετεί όλους τους χρήστες ανεξαρτήτως χώρας...

>> GMT -8 11:04 GMT +2 21:04

Νέα κάμερα στα 8 megapixel. Ο αισθητήρας είναι backside illuminatedκαι μπορεί να απορροφήσει 73% περισσότερο φωτισμό από το iPhone 4.Τρίτο γκολ από το digitallife.gr...

>> GMT -8 11:02 GMT +2 21:02

Νέος δέκτης HSPA στα 14,4 Mpbs από 7,2 του παρελθόντος... Δεύτερογκολ για το digitallife.gr. Πάμε για το τρίτο...

>> GMT -8 10:58 GMT +2 20:58

H κουβέντα γύρισε στην αυτονομία. Το 4S προσφέρει οχτώ ώρες ομιλίας, 6ώρες πλοήγησης μέσω δικτύου, 9 μέσω Wi-Fi, 10 ώρες αναπαραγωγής βίντεοκαι 40 ώρες μουσική. Παραμένει η εξαιρετική αυτονομία.

>> GMT -8 10:56 GMT +2 20:56

Δείχνουν τις ικανότητες του επεξεργαστή με ένα demo του Infinity Blade...

>> GMT -8 10:52 GMT +2 20:52

To digitallife.gr επιβεβαιώνεται. Το iPhone 4S ανακοινώθηκε. Με τον επεξεργαστή Α5....

>> GMT -8 10:50 GMT +2 20:50

Έχουμε ανακοίνωση σε hardware... Το iPod Touch βγαίνει σε λευκό ύστερααπό 1,5 χρόνο. Wow

 

>> GMT -8 10:49 GMT +2 20:49

Νέα pattern ρολογιών. Ανάμεσα στα 16 νέα θα βρείτε ένα και σε MickeyMouse. Αυτές είναι ανακοινώσεις...

 

>> GMT -8 10:47 GMT +2 20:47

Και έφτασε η ώρα του iPod. Για το iPhone 4S έχουμε δρόμο ακόμα...

>> GMT -8 10:45 GMT +2 20:45

Αν είσαι κάτοχος iPhone θα μπορείς να βρεις τους φίλους σου. "Find my friends" λέγεται η εφαρμογή και δίνεται με το iOS 5 δώρο.

>> GMT -8 10:40 GMT +2 20:40

40 λεπτά αναμονής και από hardware τίποτα... Πλάκα μας κάνουν τα αγόρια;

>> GMT -8 10:36 GMT +2 20:36

Ξανά στα παλιά νέα. Στη σκηνή ο Eddy Cue να μας μιλήσει για το iCloud!

 

>> GMT -8 10:32 GMT +2 20:32

Στις 12 Οκτωβρίου διαθέσιμο για download το iOS 5. Επιτέλους ύστερα από ώρα και ένα ΝΕΟ...

>> GMT -8 10:30 GMT +2 20:30

Και το refresh στο ανανεωμένο iOS 5 συνεχίζεται. Φαίνεται πως κάποιοςτους σφύριξε πρόσφατα ότι επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης και τοέχουν πάρει μονότερμα...

>> GMT -8 10:22 GMT +2 20:22

Γίνεται ένα refresh των χαρακτηριστικών του iOS 5 από τον Scott Forestall σε περίπτωση που κάποιοι τα έχουν ξεχάσει...

>> GMT -8 10:20 GMT +2 20:20

To iOS είναι το νούμερο ένα λειτουργικό σύστημα παγκοσμίως σε ποσοστό43% και ακολουθεί το Android με 33%.

>> GMT -8 10:17 GMT +2 20:17

3 στα 4 tablet που πωλούνται στον πλανήτη ανήκουν στην Apple. Και πιοσυγκεκριμένα το 74% της αγοράς ανήκει στο iPad...

>> GMT -8 10:14 GMT +2 20:14

Ικανοποίηση πελατών: Η Apple ηγείται με 70% και ακολουθεί η HTC με49%, η Motorola με 38%, η LG με 34%, Samsung με 28%, RIM με 27% καιNokia 21%. Για δες κάτι πράγματα...

>> GMT -8 10:12 GMT +2 20:12

Σε αντίθεση με την αγορά των MP3 players που είμαστε πρώτοι. Στο οποίοανήκει το 78% της σχετικής αγοράς... 45 εκατ. iPod πουλήθηκαν από τονΙούλιο του 2010 μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

>> GMT -8 10:09 GMT +2 20:09

Μας ανήκει μόνο το 23% της παγκόσμιας αγοράς υπολογιστών. Έχουμε όλοτο χρόνο και το χώρο για να αυξήσουμε μελλοντικά το μερίδιο μας...

>> GMT -8 10:06 GMT +2 20:06

Το MacBook Pro και ο iMac είναι οι νούμερο ένα υπολογιστές στηνκατηγορία τους στην Αμερική...

>> GMT -8 10:03 GMT +2 20:03

O Tim μιλάει για το κατάστημα της Σαγκάι. Είχε 100.000 επισκέπτες σεένα Σαββατοκύριακο, τη στιγμή που εκείνο στο Los Angeles κατέγραψε τοίδιο νούμερο σε ένα μήνα...

>> GMT -8 10:02 GMT +2 20:02

H παρουσίαση θα ξεκινήσει με το iPod. Το iPhone μπορεί να περιμένει...

>> GMT -8 10:01 GMT +2 20:01

O Tim Cook στην σκηνή και λέει πως είναι τιμή του που μας φιλοξενεί εδώ σήμερα

>> GMT -8 09:55 GMT +2 19:55

Διέρρευσε και η φωτογραφία του 4S. Σε αυτή την ανάλυση δυστυχώς δενδιακρίνεται η διαφορά στο ύψος των πλήκτρων. Λίγη υπομονή ακόμα...


>> GMT -8 09:45 GMT +2 19:45

To Γιαπωνέζικο site της Apple αποκαλύπτει το iPhone 4S και την ημερομηνία διάθεσης: 14 Οκτωβρίου 8 το πρωί (Ιαπωνία... και πού αλλού;)  http://www.apple.com/jp/retail/ginza/

>> GMT -8 09:25 GMT +2 19:25

Ήδη οι πρώτοι τυχεροί που θα παρακολουθήσουν το event εισέρχονται στις εγκαταστάσεις της Apple στην οδό Infinite Loop 4 στο Cupertino.

 

>> GMT -8 09:15 GMT +2 19:15 @Και το Apple Store είναι "κάτω". Μόνο μην ρωτάς γιατί. Σε μια ώρα θα ξέρουμε...

Η μεγάλη μέρα -μεγάλη νύχτα για την Ελλάδα- έφτασε. Το νέο iPhone βγαίνει στο φως της δημοσιότητας σήμερα στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) σε εκδήλωση της αμερικανικής εταιρείας στα κεντρικά γραφεία της στο Cupertino.

To banner που έχει αναρτήσει η Apple στο Cupertino για το event του νέου iPhone, όπως το φωτογράφισε το site 9to5Mac.com.

Τα περισσότερα sites πλέον αναφέρουν πως αυτό θα είναι το iPhone 4S και όχι το iPhone 5 (όπως έχει γράψει πρώτο και το digitallife.gr), μία συσκευή με καλύτερη κάμερα, ισχυρότερο επεξεργαστή, βελτιωμένη κεραία, που θα διατεθεί σε σχετικά προσιτή τιμή αγοράς.

Όπως έγινε γνωστό, η Apple δε θα μεταδώσει το event "Let's talk iPhone" σε live streaming, επομένως όλες οι πληροφορίες θα προέρχονται από τους δημοσιογράφους που θα βρίσκονται στο Cupertino Campus για την παρουσίαση.

Εμείς εδώ στο digitallife.gr θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για ό,τι συμβαίνει στην Καλιφόρνια, μέσα από αυτό εδώ το θέμα. Μάθετε πρώτοι πώς θα είναι το νέο iPhone και σχολιάστε τις ανακοινώσεις του Tim Cook, σε μια βραδιά που αναμένεται... μεγάλη.

Ραντεβού στις 20:00!

0 Comment