22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι Anonymous βάζουν τον Donald Trump στο «στόχαστρό» τους

    Τα πράγματα σοβαρεύουν από ότι φαίνεται στον μαγικό κόσμο των αμερικανικών εκλογών διαδοχής του προέδρου της χώρας, με την ομάδα χακτιβιστών Anonymous, να ανεβάζει video στο Youtube μέσω του οποίου απειλεί ότι θα εξαπολύσει κυβερνοεπίθεση με στόχο τον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, περιβόητο Ντόναλντ Τραμπ.

    anonymous.jpg

    Για αυτό το λόγο δημιούργησαν το hashtag #OpTrump και δήλωσαν οτι στοχεύουν να εξοντώσουν «ψηφιακά» την προεκλογική του καμπάνια, αλλά ταυτόχρονα να αποκαλύψουν πολλά στοιχεία – μέχρι πριν απόρρητα- που θα «ρίξουν» φως στις επιχειρήσεις του αμερικανού δισεκατομμυριούχου.

    Στο βίντεο που αναρτήθηκε πριν λίγες μέρες, οι επιθέσεις τους θα ξεκινήσουν την 1η Απριλίου 2016 με στόχο το σάιτ TrumpChicago.com το οποίο και θέλουν προφανώς να «ρίξουν» με συνδυασμένη DDoS επίθεση. Σημειώστε οτι είναι η δεύτερη φορά που ο «περίεργος» κροίσος μπαίνει στο στόχαστρο των Anonymous αφού πριν από λίγες εβδομάδες μέλη της οργάνωσης είχαν διαρρεύσει απόρρητες συνομιλίες του με εκπροσώπους καναλιών, ακόμα και αντίπαλων πολιτικών στρατοπέδων.

    https://www.youtube.com/watch?v=Ciavyc6bE7A

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles